Poznati par Idris Elba (48) i Sabrina Daur Ebra (32) pojavili su se u Londonu GDE održana dodela prestižnih nagrada magazina "GQ" modno usklađeni u crnim kombiancijama.

Apolon 21. veka, kako inače zovu slavnog glumca i njegova supruga smatraju se jednim od najatraktivnijih svetskih parova, a i više je i nego očigledno zbog čega je to tako.

Lepa Sabrina blistala je u dugačkoj, crnoj halini koja ja bila ukrašena leopardastim printom, zbog čega je izgledala veoma atraktivno. Kombinaciju je uskladila sa rukavicama u istom dezenu, crnim sandalama i efektin srebrnim nakitom.

NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia Idris Elba i njegova supruga Sabrina Daur Ebra

Inače, Idris i sabrina venčali su se 2019. godine, a pre braka sa ovom lepoticom, Elba je dva puta odlazio pred oltar. Prvi put sa Hanom Borgard kojom je bio u braku od 1999. do 2003. a drugi put se oženio Sonjom Nikol Hamlin sa kojom je bio kratko 2006.

Glumac koji ima zanosnu ćerku Isan i sina Vinstona, i pored dva brodoloma nije odustao od braka.

"Izašao sam na jedini slobodan dan koji sam imao, istina, bila je nedelja veče. Otišao sam na zabavu i ona je bila tamo. Žurka se zvala "Slow Jam Sunday" i ugledao sam je. OČARALA ME JE. Ostatak je istorija", otkrio jez a britanski "Vogue" Elba da se u Sabrinu zaljubio na prvi pogled. 

Lepa  Sabrina koja se bavi modelingom potpuno je očarala slavnog zavodnika, a jasno nam je i zbog čega.

idris i sabrina
CRYSTAL PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia