PEVAČICA NA RAČUNU IMA MILIONE, A BRAT JOJ PROSI NA ULICI "Molim za novac, ONA me je NAPUSTILA, neće ni da mi se javi!"

Endru Tvidi, brat slavne pevačica Šeril Kol optužio je svoju sestru da ga je potpuno zanemarila i da zbog nje sada mora da prosi na ulici.

MP1 / Backgrid UK / Profimedia 

Endru Tvidi (41) optužio je svoju slavnu sestru, pevačicu Šeril Kol da je potpuno zapostavila brata. On tvrdi da sa sestrom ne razgovara godinama i optužuje je putem medija za svoje beskućništvo, a njegove izjave digle su pravu buru u medijima.

- Eto, sad živim ovako, molim na ulici za novac. Tako živim protekla tri meseca i to me kida. Previše sam ponosan za ovakav život. Ja imam porodicu, ne bi trebalo da završim ovako. Ovo je grozno. Niko od njih nije ni probao da me kontaktira, čak ni Šeril. Oni su moja porodica, a Šeril čak ni ne zna da sam na ulici. Ovo je moje dno, rekao je Endru.

Inače, Tvidi iza sebe ima niz prekršaja, a Šeril mu je pre nekoliko godina dala 20.000 funti za rehabilitaciju kako bi se izborio sa svojom zavisnošću od opijata. Međutim, rehabilitacija nije uspela.

seril kol
Shutterstock 

Kako kaže, na ulici je završio nakon što je prošle godine raskinuo sa devojkom.

- Dobro mi je išlo dve godine, radio sam i napredovao. A onda su se stvari raspale sa mojom devojkom, ispričao je brat slavne britanske pevačice. Endru iz prethodne veze ima sina, ali ne i starateljstvo nad njim zbog svojih poroka. Pored toga, on je 2011. godine odslužio šest godina zatvorske kazne jer je opljačkao poštu.

On kaže i da ne sme da se vrati u rodni grad Njukesl jer mu je navodno život ugrožen.

- Ja sada čekam privremeni smeštaj od opštine, dok Šeril vredi 35 miliona i živi u vili vrednoj pet miliona, kaže Endru.

Šeril Kol je inače već ostvarila zavidnu karijeru plesačice i gradila je svoj put u vreme kada je Endru sa 13 godina otkrio opijate i izvršavao prve provale. Zbog toga što je konstantno bio u zatvoru, propustio je i venčanje svoje sestre.

Pevačica je svojevremeno pričala o bratu javno.

"Droge su svima lako dostupne. Mogla sam i ja da izaberem svoj put, ali ja sam negovala svoje ambicije", rekla je ona.

Endru je poslednji intervju dao 2008. godine i tada je rekao:

"Često gledam Šeril na televiziji i razmišljam koliko joj je život drugačiji od mog, mene su ostavili iza sebe. Govorila mi je da njen život treba da mi bude inspiracija, ali ja se kao budala vraćam svojim porocima".

seril kol
Shutterstock 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1