ĆERKA TANJE BOŠKOVIĆ JE MAMINA KOPIJA: Nikada se ne eksponira javno, čak se i TAJNO VENČALA prošle godine

Lana Karaklajić, ćerka domaće poznate glumice Tanje Bošković, oduševila je izgledom, a mnogi komentarišu da likom neverovatno liči na svoju majku, a mnogi kažu i da su preslikane.

screenshoot/instagram 

Tanjina ćerka je ovog leta na društvenim mrežama podelila nekoliko fotografija sa crnogorskog primorja. Oni imaju stan u Heceg Novom, gde su svake godine i često posećuju Rose.

Ćerka Tanje Bošković, Lana Karaklajić trenutno je na letovanju, a sve je oduševila fotografijom u crnom bikiniju, gde je najviše pažnje izazvala činjenica koliko je preslikana svoja majka, koja i sada važi za jednu od naših najlepših glumica iz te generacije u koju su mnogi bili zaljubljeni.

screenshoot/instagram Lana Karaklajić ćerka glumice Tanje Bošković

Ćerka Tanje Boškovič ne voli da eksponira svoj privatni život, pa se tako tajno udala u maju ove godine, u Hramu Svetog Save u Beogradu, za dugogodišnjeg partnera, trenera Stefana Adžića.

Ona je tada blistala u venčanici šampanje boje, kuma na venčanju je bila pevačica Sara Soti, a fotografije sa ceremonije i čestitke objavili su gosti, pa je javnost imala priliku da vidi kako je izgledalo Lanino venčanje.

Lana je napustila studije sociologije kako bi se ostvarila u karijeri za koju je oduvek navijala, a talenat za glumu definitivno je nasledila od svoje majke.

- Kada sam upisala sociologiju, shvatila sam da ne mogu ni sa čim drugim da se bavim, sem glumom. Gluma je uvek bila prisutna u mom životu, ali je postojao jedan period kada sam imala potrebu da se bavim nečim drugim. Tek kada sam uvidela čime sve ne želim da se bavim u životu mogla sam da kažem da je moja sva snaga postala usmerena na upisivanje akademije i bavljenje glumom - pričala je ranije Lana.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1