VARALA BIVŠE, LOMILA SRCA I ODBIJALA BRAK: Turbulentan život čuvene zavodnice SMIRIO poznati MILJENIK ŽENA

Ljubavna Priča Krisa Hemsvorta i Else Pataki počela je pre 11 godina kada su se nakon nekoliko meseci veze venčali i od tada su u srećnom braku, ali nije tajna da je ona pre Krisa imala vrlo turbulentan ljubavni život.

Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Elsa Pataki je španska glumica i model, ali i supruga glumca Krisa Hemsvorta, 43-godišnja lepotica poznata je po prelepom licu i zanosnom telu i u petoj deceniji, ali i po turbuletnom ljubavnom životu.

Slavna lepotica odrasla je u Madridu, a još kao devojčica počela je da se bavi novinarstvom, koje je kasnije i upisala na fakultetu. Tokom studija upisala je i časove glume te je od školovanja odustala kako bi započela glumačku karijeru. Glumila je u brojnim španskim serijama i filmovima, koji su je kasnije odveli i do Holivuda.

Pre Krisa Hemsvorta, Elsa je imala poprilično buran ljubavni život. Od 2004. do 2006. godine bila je u vezi s francuskim glumcem Majklom Junom, koji ju je ostavio kada je otkrio da ga vara.

Hteo je da je iznenadi na rođendan dok je snimala film "Zmije u avionu" u Kanadi, ali kada je stigao u hotel, imao je šta da vidi - Elsa se ljubila s filmskim producentom. On joj je samo dao buket ruža i odmah se vratio kući.

kris hemsvort i elsa pataki setaju ulicom
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon njega, Elsa je pala na još jednog glumca, ali je njemu uspela da slomi srce. Reč je o oskarovcu Edrijenu Brodiju za kojeg se često pričalo da je opsednut njom.

S Edrijenom Brodijem vezu je započela 2006. godine, a on joj je godinu kasnije kupio stan u Njujorku za rođendan. Zajedno su jedno vreme živeli u tom stanu, ali 2009. godine ljubav među njima je pukla zbog njene prevare.

Navodno ga je ona ostavila jer nije bila spremna za brak, nije želela ni decu jer je bila fokusirana na karijeru, a potom se godinu kasnije udala za Krisa.

Instagram Kris Hemsvort i Elsa Pataki

Nakon raskida sa Edrijem, nekoliko meseci kasnije je u njen život ušao Kris koji joj je promenio dotadašnje stavove o porodičnom životu i tako se par ubrzo venčao.

Od tada, par je nerazdvojan i paparaci ih često mogu uhvatiti na australijskim plažama kako uživaju u ljubavi, pa tako ni ne čudi što se smatraju jednim od najlepših parova holivuda.

Međutim, nedavno su se javili navodi da Kris flertuje sa Anđelinom Džoli, iako navodi nisu potvrđeni od strane glumaca.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1