Nakon što je u medije obišao intervju Stefana Dimitrijevića Leona, u kom je tvrdio da je pevačica ispala veoma neprofesionalna, oglasila se i Breskvica.

Naime, Leon je ostvario saradnju sa Breskvicom na pesmi "Sama", a nakon što je Anđela izjavila za pesmu da je smešna, oglasio se i pevač. 

"Molila nas je da čuvamo pesmu, što smo i uradili. Priča se rastezala nekoliko meseci, dok do pre dva dana nismo videli njenu objavu na Instagram profilu, gde je objasnila kako je projekat "Sama", koji smo radili za nju, ništa osim jednog zezanja", otkrio je pevač za portal "Srbija Danas".

breskvica se oglasila
Instagram 

Ipak, Breskvica je rešila da objasni celu priču u koju je upletena.

"Povodom informacija koje su dospele u medije i zloupotrebe mog imena, te štete koja mi je naneta, imam potrebu da vam se obratim. Naime, pre nekoliko meseci snimila sam demo snimak jedne pesme koja je pre par dana bez mog znanja i odobrenja dospela u javnost. Mnogo je, inače, pesama za koje sam do sada snimila demo verzije, što ne znači da su spremne za publiku. Poznato je da ja profesionalno pristupom svom poslu, imali ste priliku i nedavno da primetite da sam uz pesmu izbacila i spot, pa ni ovog puta ne bi bilo ništa drugačije da sam imala nameru to da objavljujem", govorila je Breskvica.

breskvica
Instagram screenshot 

Leon se još uvek nije oglasio povodom ovog demo snimka koji je postao viralan na društvenim mrežama, ali je ova, kako Breskvica kaže zloupotreba napravila dosta problema u njenoj karijeri.

"Jednostavo, kada sam otpevala ovaj demo, nije mi se dopao i nisam želela da ga pustim u javnost. Nadam se da će autori profesionalno pristupiti, da se ovakve stvari više neće ponavljati. Ja moram da obavestim ljude koji prate moj rad i koji vole to što radim da sve što ubuduće budem izbacivala, izbacivaću na svojim verifikovanim internet platformama. Inače, o svemu što radim vas i obaveštavam putem Instagrama naloga, pa nema potrebe za ovakvim zloupotrebama - izjavila je Breskvica.