Do pre samo godinu dana, tv voditeljka, influenserka i fitnes instruktorka Amanda Klots klela se u večnu ljubav sa kanadskim glumcem Nikom Koredom.

Bili su jedan od onih zlatnih parova, a u braku su dobili i sina Elvisa.

Sve je delovalo idilično, gotovo kao u bajci, a onda se Nik razboleo. Preminuo je u 42 godini usled komplikacija izazvanih korona virusom.

Da stvar bude još gora, glumcu su najpre morali da amputiraju nogu zbog zgrušavanja krvi, i iako se činilo da je operacija urodila plodom, te da će se izvući, krajnji ishod ipak je bio fatalan.

"Bog na nebu sada ima jednog anđela više. Moj dragi suprug je preminuo. Bio je okružen ljubavlju svoje porodice. Moje srce je slomljeno. Ne mogu zamisliti život bez njega. Bio je neverovatan glumac i muzičar", napisala je tada njegova supruga Amanda na Instagramu.

Međutim, sada, skoro godinu dana nakon smrti voljenog muža, Amandu su paparaci nekoliko puta uhvatili u izlascima sa različitim muškarcima.

amanda klots u izlasku sa nepoznatim muskarcem
DIGGZY/JP / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon što su fotografije preplavile mreže, javnost je bila zgrožena i zbog toga što još uvek nosi burmu svog pokojnog supruga.

O svemu tome, ona je javno govorila i u svojim emisijama i otkrila da za sad ima lepa iskustva, iako joj je još uvek zastrašujuće da izlazi na sastanke sa 39 godina.

Nakon brojnih kritika koje su joj zatrpale Instagram, ona je odgovorila da će se uskoro oglasiti sa podužim objašnjenjem i objasniti šta sve udovice prolaze nakon gubitka partnera.


"Kako se usuđujete da sudite tako nekome, posebno nekome ko prolazi ovako nešto? Sve ću objasniti, a do tada ću javno prozvati svakog ko bude ovako nepristojan da javno komentariše", poručila je, iznervirana jednim od komentara u kom joj je poručeno da je svog supruga "brzo prebolela".

amanda klots
printscreen/instagram 

Amanda je nedavno prvi put uslikana u javnosti nakon kritika, i tada je viđena sa sinčićem Elvisom, a nedavno je u jednom intervjuu prokomentarisala sve rekavši:

"Izlaženje na sastanke nakon smrti partnera je još uvek tabu tema, baš zato što se o tome ne priča. Jer se bojimo osuđivanja. Ako nađem novu ljubav i budem srećna, Nik će mi svakog dana nedostajati", rekla je, a mnogi su i pored toga ostali pri stavu da je neverovatno da neko nastavi ovako brzo, a kleo se da je voleo tu osobu više od života.