Kažu da svaka devojka želi da stane ispred njegovog objektiva. Dušan Petrović je neko ko je radio sa bezbroj poznatih lica, neko ko je veoma aktivan na društvenim mrežama i Jutjubu, a njegove aktivnosti obožavamo da pratimo. Dušan je stekao veliku popularnost radeći ono što voli a sa svojih skoro 190.000 pratilaca na Instagramu potvrđuje činjenicu da ima veliki uticaj.

Kao i svako čije je ime i prezime prepoznatljivo javnosti, i on je sklon negativnim komentarima, ali i onim pozitivnim. Jednom prilikom, kada je gostovao u emisiji „Netkulturno“, Dušan je izjavio da je sebi na početku svoje karijere zacrtao da nikada neće pristajati na kompromise koji su u njegovom poslu vrlo česta pojava.

„Volim da pomenem da sam klinac iz Kragujevca koji se baš borio. Rekao sam sebi da ću svojim radom i kvalitetom da dođem do nečega. Želeo sam da pokažem da svako može da uspe na normalan način. Društvene mreže su mi jako pomogle u svemu tome“, rekao je tada.

Izgleda da se baš ovih dana Dušanu Petroviću ostvaruju snovi. Makar ako je suditi po njegovim poslednjim tvitovima u kojima nam je otkrio šta ga najviše motiviše i pokreće u poslu.

„Dešavaju se stvari o kojima sam nekada sanjao. Zahvalan do neba na svemu! Idemo dalje, idemo jače! Znaš šta radiš, znaš kojim putem ideš, znaš šta su ti ciljevi, ćuti i radi na svemu što si zamislio. Ne komentariši gluposti i gledaj svoja posla Dušane. Idemo!“, napisao je Dušan a potom je dodao:

„Ja kad vidim da je neko loš, motiviše me da ja budem još bolji. Kapirate koje kidanje?“, napisao je na svom Tviteru.