Reper Ivan Ivanović Juice bez sumnje zasluženo nosi titulu legende srpskog hip hopa! Zahvaljući hitovima "Keš kolica", "Brate minli", "U tvojim kolima", uspeo je da izađe iz okvira “beogradske ulice” i svojom muzikom osvoji milionsku publiku. Nakon 25 godina karije, proslavljeni reper objavio je novi album "Hiphopium4" i dokumentarac u kome se osvrnuo na dosadašnje uspone i padove.

ivan-ivanovic-djus-album-dokumentarac-karijera-rep
Bassivity Digital 

Iako je koketirao sa različitim žanrovima, Juice nikada nije odustao od izvornog repa, a o svom putu, podrški kolega, prvim grafitima, proslavljeni reper otvoreno je govorio u dokumentarcu "HIPHOPIUM", koji je tri dana po objavljivanju na YouTube pogledalo gotovo 200.000 ljudi.

U jednom danu Juice je publici predstavio dokumentarac, ali i novi album "Hiphopium4" u izdanju Bassivity Digital. Album je nastajao sedam godina i objedinjuje čak 26 novih pesama. Na jednoj od pesama gostuje mu internacionalno poznat reper Havoc iz grupe MOBB DEEP.

HIPHOPIUM | Dokumentarni Film

HIPHOPIUM 4 | Streamhttps://bassivity.lnk.to/HH4

Pored ovoga, produkcijska kuća Bassivity Digital objavila je remasterizovanu verzija Juice-ovog prvog albuma "Hiphopium1". Pored već poznatih numera, na ovoj verziji nalazi se i nekoliko neobjavljenih pesama koje nisu ušle na album 2002 godine.

HIPHOPIUM 1 | Streamhttps://bassivity.lnk.to/HH1