Ako se i jedna pesma vrtela po klubovima te davne 2011. godine, bila je to "Freestyler" poznatog dua Bomfunk MC's.

Pesmu su objavili u Finskoj krajem 1999. godine, a već sledeće godine postala je hit u celom svetu i osvojila sve top liste.

Međutim, ono što je posebno privlačilo pažnju bio je neobičan spot sa dečakom sa dredovima, koji je, gotovo preko noći, postao je planetarno popularan, i miljenik devojčica širom sveta.

Zvezda spota bio je Marlo Snelman, tada 15-godišnji dečak kog su mediji nakon debitovanja sa "Freestyler-om" tretirali poput brojnih pevača i zvezda onog vremena, a devojčice širom sveta otimale su se za to da ga upoznaju. Ulogu u spotu dobio je zahvaljujući svojoj majci, čelnici jedne finske kuće za modele, koja ga je progurala i osigurala mu pet minuta slave.

Marlo se nakon toga i sam upustio u muzičke vode, a imao je nekoliko projekata, od kojih su svi bili poznati javnosti ali samo na području Finske. Nije postigao ni blizu onakav uspeh, a svi su ga upamtili kao dečaka sa dredovima i velikim slučalicama na ušima.

marlo snelman nekad
printscreen/youtube 

Njegova muzička karijera nije dugo trajala, ali ostvario je zavidnu karijeru na potpuno drugačijem polju.

Snelman je počeo da se zanima za kuvanje, a potom se i preselio u Pariz gde je radio u brojnim poznatim restoranima, a poslednjih nekoliko godina je šef kuhinje jednog uglednog restorana.

marlo snelman danas je kuvar
printscreen/instagram 

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite - da li liči na onog dečaka iz spota koji ga je proslavio?

pritnscreen/instagram Marlo Snelman, dečak iz spota za pesmu "Freestyler"