23-godišnja glumica Arijel Vinter postala je poznata nakon što se pojavila u seriji "Moderna porodica". Tamo je tumačila lik Aleks Danpi, a u stvarnom životu glumica je daleko od uloge koja ju je proslavila.

Naime, Arijel na Instagramu deli itekako provokativne fotografije što mnoge iznenađuje jer su navikli da je viđaju je u potpuno drugačijem izdanju.

Međutim, zaboravljaju da je i ona odrasla i to u prekrasnu devojku koja voli da eksperimentiše s izgledom. A ono što retki znaju je činjenica da je imala prilično turbulentan život.

arijel vinter, paparaco
LESE/stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, Arijel je majka terala da se bavi glumom pa je 2012. podneela zahtjev da joj starija sestra postane staratelj.

Takođe, majka ju je dok je bila devojčica oblačila i šminkala tako da izgleda duplo starije, a sve je to ostavilo itekakve posledice na njeno psihičko zdravlje. Stanje joj se pogoršavalo i zbog velikih grudi veličine F koje je smanjila sa samo 17 godina zbog velikih problema vratom i kičmom.

Sa 4 godine je ušla u svet glume. Na početku je glumilla u Diznijevim projektima i pozajmljivala glas animiranim junacima.

arijel vinter dok je glumila u modernoj porodici
Youtube 

"Uvek sam se osećala us*ano u svom telu. Postalo je malo bolje, ali još je uvek teško. Naučila sam da ne brinem oko toga što drugi misle i sad se osećam ugodno u kupaćem kostimu i s ožiljcima i oblinama koje imam", rekla je u jednom intervjuu iskreno.

Arijel je često bila na meti krtiika zbog provokativnog odevanja. Sklona je čestim promenama izgleda, a čini se da je u poslednje vreme smirila svoj modni izražaj te se oblači svedenije.

Arijel je u međuvremenu smršala 14 kilograma, a kaže da je za to zaslužna činjenica da je promenila lekara koji joj je promenio antidepresive koje uzima.

arijel vinter, paparaco
HEDO / Backgrid USA / Profimedia 

Nedavno su je paparaci uslikali u šetnji gradom, bez šminke i s crvenom kosom retko ko bi je prepoznao. Kako je izgledala njena promena od početka karijere pa sve do danas, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Arijel Vinter nekad i sad