Ćerka kontroverznog duvanskog tajkuna Traversa Bejnona, Lusijana Bejnon (19) privlači poglede gde god se pojavi, a nedavno je bila glavna zvezda na Nedelji mode u Majamiju.

Tamnokosa lepotica, koja pratioce na Instagramu često časti golišavim fotografijama, snimljena je s misterioznim muškarcem. Zabavljali su se u vodi, a Lusijana nije skidala osmeh s lica.

Kada je krenula prema plaži, imala je problema s oskudnim bikinijem. Naime, manekenki su se odvezivale gaćice pa je brzo požurila da zaveže trakice, a i gornji deo jedva je zadržavao njene bujne grudi.

lusijana bejnon
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Lusijanin otac Travers, koji je bivši igrač američkog fudbala i model, nosi nadimak Kendimen i poznat je po razuzdanim zabavama s mnoštvom žena, čime se hvali na Instagramu.

Strani mediji često pišu o njegovim žurkama koje nazivaju orgijama, a tajkun je prozvan i Hjuom Hefnerom Australije.

Zbog toga je došao na ideju o osnivanja australijske verzije Plejbojeve vile, a Lusijanina majka mu je bivša supruga od koje se razveo 2008. Dobili su zajedno i sina Valentina.

Travers je svojevremeno rekao kako njegovoj sadašnjoj supruzi Taši Bejnon ne smeta što spava s toliko žena kao i da učestvuje u svemu.

Instagram Lusijana Bejnon

"Vikendom do 30 žena dođe kod nas, a mojoj se ženi to sviđa. Apsolutno je uključena u sve što se događa", ispričao je. Tajkun je s Taešom u braku od 2009. i imaju dvoje dece, a druge žene počeli su da dovode u vilu kako bi začinili svoj odnos.