Popularna mlada Tiktokerka Antonina Lukić poznata je po svojoj iskrenosti, ali ipak, mnoge koji je ne znaju je iznenadila činjenica da ona ima samo 18 godina.

Mlada tiktokerka Antonina Lukić javno je priznala da je radila estetske korekcije na svom licu, ali i telu, a obzirom da je prati veliki broj mladih ljudi, na njenom profilu se može pronaći veći broj negativnih komentara.

antonina lukic o estetskim operacijama
screenshoot/instagram 

Antonina je i ranije priznala da je grudi operisala u 17. godini, a sada je za "IDJ" otkrila zbog čega je to učinila, ali i da ne planira na tome da se zaustavi.

"Što se tiče korekcija, mene dosta hejtuju zbog toga. Ja sam uradila te neke stvari koje su meni smetale koliko sam mogla, mislim imam 18 godina. Iskreno, planiram da uradim još par stvari tu", rekla je ona.

Tiktokerka je takođe otkrila da je i ona nekada hejtovala neke devojke koje su se operisale.

"Ja to tad nisam mogla da uradim, ni sad ne mogu. Bila sam ljubomorna dosta stvarno. Razumem sad moje hejtere što mi govore da sam izoperisana i plastična, da nisam prirodno lepa. Ja sam isto tako ostavljala komentare nekim devojkama iz ljubomore. Nekako nisam mogla to da imam, tako da razumem ih skroz kako je njima sada", obasnila je Antonina.

Podsetimo, Antonina je i ranije pričala o svojim nesigurnostima i nesavršenostima koje želi da popravi na sebi.

"Znači ja sam puna kompleksa. Moj nos, kao ona iz Snežane, što daje jabuku. E, to sam ja. Nikada neću biti zadovoljna. Šta god da popravim na sebi, ja ću opet naći nešto", rekla je Antonina jednom prilikom.

antonina lukic o plasticnim operacijama
screenshoot/instagram