Nekadašnja članica muzičke grupe "Models", Ivana Berendika 2005. godine započela je svoje novo poglavlje života. Naime, kao model i pevačica, Ivana je bila izuzetno uspešna i prepoznatljiva na našim prostorima.

Ipak, 1999. godine je odlučila da napusti grupu "Models", a ponudu da radi u inostranstvu je sa velikim ushićenjem prihvatila. Uz posao, u Njujorku je upisala i studije iz oblasti arhitekture i dizajna, koje još uvek uspešno završava.

Ostvarena na svakom polju, Ivana Berendika je očito već bila spremna da joj se i na emotivnom planu dogodi bajka. To se i ostvarilo, kada je upoznala Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača "Gugla", za koga se 2005. godine i udala.  

"Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim", govorila je svojevremeno Ivana Berendika za medije o svom dve decenije starijem suprugu.

Ivana Berendika i Tomas Jermoluk na ludi kamen stali su na Bahamima, a ceremonija venčanja bila je upriličena u "Ocean Club-u" u kome su sudbonosno "da" izgovorile brojne svetske zvezde.

Na venčanju je Ivana izgledala bajkovito, a od tada, pa do danas, ona živi život iz snova. Ljubav sa Tomasom krunisana je blizancima Zoi Mej i Kai Nikolom, a njena karijera takođe raste uzlaznom putanjom.

Naime, 2014. ona je pokrenula liniju nakita, koji do danas dizajnira, a dame koje nose njen nakit su Megan Markl, Kajli Džener, Niki Minaž i mnoge druge.

Još njenih fotografija pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram, Insatgram Ivana Berendika je najbogatija Srpkinja udata za osnivača Gugla.