Prva supruga Donalda Trampa, Ivana (72), krenula je stopama svog bivšeg muža pod parolom "ako može on, što ne mogu ja", te je sreću pronašla kraj 23 godine maleđeg Rosana Rubikondija.

Njihova veza je od samog početka punila stupce tabloida, a tokom svih ovih godina nekoliko puta su raskidali i mirili se.

Poslednja svađa bila je toliko burna, da su mnogi mislili da mu se nakon užasnih reči koje je izgovorio kako za nju, tako i za njenu decu, nikad neće vratiti, međutim, očigledno je da Ivana ne može bez svog Rosana.

Podsetimo, pre dve godine Rubikondi je javno opleo po Ivani, koja iza sebe ima 4 braka, usput uvredivši čitavu njenu porodicu.

"Nikada nisam uzeo niti novčić od njihove porodice. Tim se ljudima sve vrti oko novca. Uopšte nemaju srca, oni su smeće. Govorimo o jako glupoj deci, osim Ivanke. Odvratni su, teški ološ i pre nego što progovore o meni, opraću im usta sapunom. Oni su sramota za ljudski rod" izjavio je Rubikondi.

Međutim, par je sada viđen zajedno u javnosti, a deluju da su sve loše stvari ostavili iza sebe. Zanimljivo, čak su uskladili i stajlinge i oboje se obukli u crno-bele kombinacije, a Ivana nije izostavila svoju omiljenu Diorovu torbicu vrednu 4500 dolara.

ivana tramp sa deckom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Njih dvoje su bili najpre 6 godina u ljubavi, pa u braku od 2008. do 2009. Nakon razvoda, odlučili su da jedno drugom daju još jednu priliku, međutim, kako je Ivana svojevremeno izjavila, rastali su se jer nisu mogli da održavaju vezu na daljinu. Godine 2019. opet su raskinuli, nakon što je ona uživala u Sen Tropeu na odmoru.

"Još jednom sam slobodna. Imam slobodu da radim šta želim i mogu sebi to da priuštim", rekla je tada Ivana.

Međutim, u ovom slučaju važi - rekla pa porekla, te izgleda da od svih muževa sa kojim je bila, Rubikondi je ipak njen "gospodin pravi".