"JEDNA DEVOJČICA OD JUČE ĆUTI, DRUGA PLAČE..."Ana Mihajlovski i njene ćerke doživele UŽASNU TRAUMU

Ćerke poznate televizijske voditeljke Ane Mihajlovske doživele su vrlo neprijatnu situaciju juče kada je nesavestan vozač na pešačkom prelazu pregazio psa pudlu koju su devojčice šetale.

Ana Mihajlovski promenila imidž
ATA Images 

Juče se dogodila nesreća u Karađorđevoj ulici kada se nesavesni vozač zaleteo i pregazio, pa tako i usmrtio psa pudlu, dok su ga devojčice od 15 i 12 godina šetale.

Vozač je pobegao sa lica mesta, a kako Ana Mihajlovski kaže za "Blic", deca su još uvek u šoku.

"Na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu zaustavila su se vozila koja su propustila decu. Na otprilike dve trećine pešačkog prelaza, vozač “dačije sandero” metalik sive boje iz drugog pravca projurio je i pored dece koja se nalaze nasred pešačkog i pregazio psa koji je uginuo odmah. Potom je dao gas i pobegao s lica mesta. Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu, izašli su neki vozači, jedan čovek je na motoru pokušao da stigne “dačiju sandero”, ali nije uspeo", priča Ana Mihajlovska kroz suze.

Ona kaže da je pas bio na povocu i da je bio metar ili metar i po udaljen od devojčica.

Ipak, čuđenju nad nesavesnim ljudima nije bilo kraja, jer su odmah nakon nesreće pozvali policiju i tada je usledio još jedan šok.

"Policajac nam je rekao da je pas objekat! Dodao je da je to samo prekršaj i da policija zbog toga neće tražiti snimke s okolnih lokala. Taj pas je je bio član naše porodice. Uostalom, ako je pas objekat, šta su deca, koju samo pukom srećom nije povredio" , pita se Mihajlovska.

Ipak, policija je napravila belešku i uzete su izjave ljudi na licu mesta, a tako se i završilo.

ana mihajlovski
screenshoot/instagram 

Mihajlovska kaže da su njene ćerke i dalje u šoku.

"Jedna devojčica od juče ćuti. Druga plače i govori da je ona veća i da je bolje da je nju udario. Užasno se osećamo svi", kaže ona, i dodaje da će sama tražiti snimke sa kamera na lokalima u okolini kako bi se bar saznalo ko je počinilac koji je usmrtio kuče i nije stao da pomogne istraumiranoj deci.

"Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti", zaključuje Mihajlovska.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši