Za mladu pevačicu Anđelu Vujović, poznatiju kao Angellinu, sa razlogom se može reći da "tiha voda breg roni". Od momenta kada se pojavila na javnoj sceni, karijeru je gradila isključivo glasom i kvalitetnim pesmama, te se za njeno ime nisu mogli vezivati nikakvi skandali.

Vremenom je postala jedna od najpopularnijih izvođača, a svaka njena pesma bila je u vrhu trendinga, odnosno veliki hit. Iako pevačica svoj privatni život krije "kao zmija noge", nedavno je u razgovoru za "Blic" ipak otkrila neke detalje koji se tiču njenih budućih planova, ali i finansijske situacije.

Kantautorka ističe da je u poslednje vreme emotivna, ali još uvek ne želi da potvrdi da li je pronašla momka. Anđela je više od dve i po godine je bila u vezi sa Nikolom Ćirkovićem, ali je prošle godine u novembru raskinula s njim. Međutim, o svom emotivnom statusu zasada ne želi javno da govorim već je odlučila da bude mistična.

angellina
Instagram 

- Emotivna sam. Neka ostane na tome - kaže Angelina, aludirajući na to da postoji mogućnost da je ponovo pronašla dečka.

Da li si i dalje u kontaktu sa bišvim momkom Nikolom?

- Sledeće pitanje.

Da li možeš sebe zamisliš kao majku?

- Naravno! Već sam neka kao "kučkarska majka". Ljudi koji imaju pse će me razumeti.

S obzirom na to da se baviš muzikom, više si od samog izvođača. Kako i na koji način crpiš energiju?

- Inspiracija se krije u svemu oko nas, u sitnicama, u detaljima, u zvukovima i slikama koje nas okružuju... Ponekad je dovoljno da čujem jednu reč i da je pretvorim u pesmu.

angellina
Instagram 

Koliko si spremna da se prilagođavaš novim trendovima i da publici ponudiš nešto totalno drugačije?

- To nije stvar o kojoj razmišljam, pesme nekako nalaze mene, mnogo više nego što ja nalazim njih. Ako se budem osećala drugačije potreba da takvo nešto ponudim publici će doći prirodno. Imam nešto skroz drugačije, a opet samo moje.

Da li je bilo momenata kada si za neku pesmu mislila da će biti hit, a na kraju se nije dogodilo ili obrnuto?

- Mislićete da pričam gluposti, ali ja uopšte ne razmišljam o pesmama na taj način. Pesme se događaju i ja uvek kada imam potrebu da nekom nešto saopštim, to se i dogodi. A ako se još to i svidi nekome? Utoliko bolje!

Kako si zadovoljna nedavno održanim onlajn koncertom?

- To je bilo jako uzbudljivo i čudno. Ja sam navikla da osluškujem publiku i pevanje "za kameru" je bilo, u najmanju ruku čudno. Ali je zvuk i ambijent su bili toliko divni da sam se istopila.

Da li nam spremaš neke zanimljive duete?

- Vežite se, polećemo! To je sve što ću reći.

Koliku želju imaš da se konačno vratiš nastupima?

- Bukvalno ću izgoreti od želje.

angellina
Youtube 

Koliko si u minusu zbog čitave situacije u vezi s koronom?

- Ne znam, ne smem da računam. Nemojte to da me pitate. Ako vam je bar malo stalo do mene.

Da li si potrošila crni štek?

- To neću da komentarišem, stanje je kritično. (smeh)

S obzirom na to da si multitalentovana, da li bi volela da negde glumiš i gde?

- Bilo je nekih ponuda, nisu se realizovale zbog korona virusa, ali nadam se da hoće. To su bliske umetnosti, obe su izvođačke, i obe u sebi nose i mimezu i katarzu. Prirodno je to.

Projekti na kojima trenutno radiš?

- Nove pesme. Novi spotovi. Nova ludila. Ponoviću se: "Vežite se, polećemo!"