DEVOJKE KOJE SU OBELEŽILE 2020: One imaju stil, stav i harizmu

U godini koja je za nama, osvrnuli smo se na i sumirali brojne teme, a sada i devojke iz Srbije čiji su autfiti apsolutno pobedili.

Wanted 

Elena

Pevačica koja je išla smelo u ovoj godini, definitivno je Elena. Pandemija je nije zaustavil u eksperimentisanju - Matrix autfit, Chinese look, Lil Kim... Šta god da je obukla zapalila je društvene mreže.

Angellina 

Još jedna pevačica koja je svoj talenat i upornost potvrdila u 2020. godini je Angellina, ali i to da definitivno ima stila. Od seksi, "bad girl" looka do romantičnih haljina - sve može da iznese.

Dživ

Ivana Džamić, poznatija kao Dživ, influenserka je i pravi kreativac čiji stil odiše sofisticiranošću. Pastelne i bež boje njenih kežual ali i svečanijih autfita dokaz su da je manje zapravo više!

Vanja Pantin

Stilistkinja koja je i u ovoj godini nije odustajala od dobre mode jeste Vanja Pantin. Svedenije modne kombinacije, ali i one elegantne, Vanja svaki put zada novu modnu lekciju.

Marina Ćosić

Mlada glumica, koja je nedavno postala mama, i u trudnoći je iznela neke zaista sjajne autfite: leopard print, glamurozna crna i šljokice pravi su šik pečat na njoj.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši