Srca publike osvojila je za veoma kratak period. Samom svojom pojavom, mlada umetnica Anđela Vujović, poznatija kao Angellina, ostavila je trag na muzičkoj sceni.

Sada je otišla korak i dalje i pojavila se u nesvakidašnjem izdanju pred kamerama "deToxica". Naime, pevačica je nosila haljinu u vojničkom stilu koja je imala dubok slic i ništa manji dekolte, a ceo stajling upotpunila je širokim kožnim pojasom u crnoj boji.

Ipak, ono što je privuklo najviše pažnje to je neobična instalacija na njenoj glavi u vidu paž frizure napravljene od zlatnih lanaca.

angellina
Youtube 

- Moj tim i ja svi zajedno mozgamo o mojim kreacijama. To se dešava u kasnim večernjim satima. Odvrnemo muziku i onda probavamo sve. Zajedno, timski! - ispričala je Angellina.

Njene numere, rado slušaju sve generacije, a  priznala je šta je ono što nju “radi”, kao i to čime ne bi mogla da se bavi.

– Sve što je kreativno, sve što se stvara, mene i radi, i puni mi energiju. Tako da mi to nije teško. Ne bih mogla da radim neki posao u kancelariji, da mi svaki dan bude isti i da ustajem ranije. To ne bih mogla, ali u ovome što radim, zaista uživam – istakla je pevačica i dodala, čime bi se bavila, a da to nije pevanje.

angellina
Instagram 

- Sigurno nekom umetnošću, ne znam, recimo dizajnom, to sam studirala – rekla je Angellina.

Osim toga, ona se osvrnula na popuštanje epidemioloških mera ustanovljenih usled pandemije korona virusa.

- Srećna sam što se stvari polako vraćaju u normalu, što ponovo počinjemo da radimo. Jako dugo sam bila statična i nedostajalo mi je da radim. Vredna sam, spremam svašta nešto - zaključila je pevačica.

angellina
Instagram