Brži povratak nego odlazak.

Nakon što je videom u kojem je naveo svoja obrazloženja, najavio da se povlači sa Jujtjub scene, Bogdan Ilić, poznatiji kao BakaPrase, odlučio je da se vrati platformi koja mu je donela najveće prihode. Iako smo već pisali o tome da li je Baka Prase tu odluku doneo zbog nemogućnosti da izdrži pritisak javnosti ili prestanka saradnje sa mnogobrojnim sponzorima, Bogdan je izgleda uspeo da napravi još jedan performans za javnost i svoje pratioce.

On je postavio novi video na Jutjub u kome je objasnio da nikada nije razmišljao da se povuče, kao i da je proveo 15 dana u zatvoru zbog skandala sa maloletnom devojčicom.

„Mislim da je vreme da vam kažem zašto me nije bilo 15 dana na sceni. Verujem da ste mislili da se povlačim. Iskreno, nisam mislio da se povučem, ali sam morao to da uradim. Nije bilo do mene. Povukao sam sve slike sa Instagrama jer nisam znao koji će biti ishod svega što se izdešavalo“, rekao je Bogdan i dodao:

„Bio sam u zatvoru 15 dana zbog svega što se desilo. Neko je otišao u tužilaštvo i podneo građansku prijavu protiv mene. Tužilaštvo je reagovalo, a ja sam otišao na ispitivanje. Bez daljeg uvoda, pustiću vam isečke šta se sve izdešavalo“, rekao je BakaPrase.

Naravno, delovi koje je Bogdan pustio, bili su zapravo scene koje je snimio kao parodiju za protekle događaje.

Šta se zapravo krije iza povlačenja Bake Praseta sa Jutjuba?

Izgleda da je ovo bio još jedan njegov perfomans i provokacija mnogih, jer je njegova želja da „vlada“ Jutjubom, čini se - veća nego ikad.

Bako, nadamo se da ćeš ovoga puta nastupati sa manje skandala. Zadrži nešto i za sebe, makar ti to umeš.