Jedna od najuspešnijih i najpopularnijih influenserki današnjice, Italijanka Kjara Feranji punim plućima uživa u slobodnom vremenu nakon što je nedavno rodila ćerku Viktoriju.

Njena srećna porodica viđena je na jednoj od italijanskih plaža, a Kjari su osim malene Viktorije društvo pravili suprug Fedez i sinčić Leone.

34-godišnja Kjara pritom je pokazala zavidnu liniju u bikiniju i sudeći prema paparaco fotografijama niko ne bi ni pomislio da se nedavno porodila, baš kao ni na onima koje sama deli sa svojih 23,7 miliona pratilaca na Instagramu.

kjara feranji sa porodicom
Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet je za Kjaru Feranji prvi put čuo još pre desetak godina kada je iz zabave odlučila da pokrene blog theblondesalad.com, na kom je objavljivala fotografije iz rodnog Milana i istovremeno je pokušavala da se izbori za ulaznice na prestižna modna događanja.

To joj je vrlo brzo pošlo za rukom zahvaljujući velikom broju ljudi koji su počeli verno da je prate na društvenim mrežama.

2013. godine preselila se u Los Anđeles, a Forbs ju je uvrstio na popis najuticajnijih osoba u modnoj industriji mlađih od 30 godina.

Kjara danas živi i radi u Milanu, vlasnica je nekoliko kompanija, zaštitno je lice modnih i kozmetičkih brendova, a njena poslovna priča se koristi kao tema predavanja na prestižnom Harvardu.

kjara feranji
Shutterstock 

Od 2018. godine srećno je udata za repera Fedeza koji ju je zaprosio na jednom od svojih koncerata u Veroni, a pre tri godine postali su roditelji sina Leona.

"Mi smo moderna porodica. Mogu da budem žena s dve firme, a takođe da budem prisutna kao majka. Ne moram da se odlučim između majke ili zaposlene žene. Mnogim ljudima će ta poruka biti korisna", izjavila je Kjara jednom prilikom.

kjara feranji
IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sve to zvuči poput bajke, naročito zato što je na početku svoje karijere nailazila na zatvorena vrata i bila je meta ismievanja, ali to je nije pokolebalo da uspe u ostvarenju svojih životnih snova, što joj je očito i više nego uspelo.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Kjara Feranji