Jedna od najpoznatijih jutjuberki na svetu, holandska šminkerka i internet zvezda Niki de Džeger (25), poznatija kao jutjubeka Nikkie Tutorials, bila je ovogodišnja voditeljka Evrovizije.

Nakom završetka takmičenja koje je održano u Roterdamu, obavestila je svoje pratioce na Instagramu, kojih ima skoro 15 miliona, da je završila u bolnici.

Naime, Niki je snimila video te otkrila da je nakon takmičenja na kom je vodila muzički program, završila u bolnici.

- Pre tri dana sam bila na najvećem muzičkom takmičenju na planeti, a sada sam u bolnici. Primam svoj lek za hroničnu bolest creva. Ja nisam izabrala glamurozan život, glamurozan život je odabrao mene - kroz osmeh je rekla Niki.

niki de džeger
Instagram 

Niki je inače prva transrondna osoba koja je vodila Evroviziju, a to da je promenila pol je priznala javno prošle godine na svom Jutjub kanalu.

niki de džeger
Instagram 

Niki, koja već 11 godina vodi Jutjub kanal posvećen šminkanju, podelila je sa celim svetom da je ucenjena, kao i da su osobe koje nije želela da imenuje pretile da će svima otkriti tajnu koju je krila tokom cele karijere. 

- Rešila sam da preduzmem kontrolu nad situacijom i sama to objavim. To je nešto što sam oduvek želela da podelim sa vama, ali kada za to budem spremna. Osobe koje su me ucenile oduzele su to od mene, istakla je tada.

niki de džeger
Instagram / 

Ceo proces promene pola završila je kada je imala 19 godina, a upravo zbog toga što je sa hormonskom terapijom počela rano, njena promena je danas gotovo neprimetna, a javnost je bila iznenađena ovim priznanjem.