Pre dogovorenog dejta, dobro upoznajte potencijalnog partnera, kako ne biste zažalili zbog novog poznanstva.

Postoje razne sitnice koje mnogo govore o nekome, a trik je u tome da obratite pažnju na mane muškarca, koje bi u nekom trenutku vašeg odnosa predstavljale krupan problem. Takve prepreke se kasnije teže prevazilaze, a mi vam otkrivamo kakve muškarce bi trebalo da zaobiđete u širokom luku:

dopisivanje
Instagram 

Ništa mu ne piše na profilu

Naravno, ukoliko ipak procenite da želite da se povežete sa takvim likom – super, učinite to. Moguće je da jednostavno ne voli društvene mreže, nema poverenja u ljude sa istih i samim tim ne želi da deli informacije iz svog života. Ipak, to može biti mač sa dve oštrice.

Sa druge strane, moguće je da nema toliko interesovanja za dejting i tu je čisto da vidi o čemu se radi, te ukoliko nemate neku komunikaciju i morate da pogađate njegova interesovanja i to što traži – nije to to.

Odmah vas zove da izađete

Mečovanje u aplikaciji za upoznavanje ne znači uvek da ćete na kraju izaći. Ipak je bolje da se razmeni koja reč pre upoznavanja i tako bar malo opipa teren. Naravno, lepo je ne okolišati, ali ipak postoji određena kultura, čak i na aplikacijama.

Neka vam postavi pitanja, malo porazgovarajte i ispitajte da li je dobar vajb ili ne. Ne pristajte na izlazak prerano, ali potrudite se da ne postanete drugari koji se samo dopisuju.

dopisivanje
Shutterstock 

Govori kakva treba da budeš, a kakva ne

Tražite nekog ko će predstaviti sebe i kakvu vezu želi, a ne kakve žene traži. Generalno, takav pristup je nabeđen pristup i nikome ne može da prija. Ako vam se na početku učini takvo ponašanje simpatičnim, verujte nam na reč da bi vas ubrzo isto izluđivalo.

Izbegava da se vidi sa vama

Ako on smišlja izgovore ili se ne trudi da do tog upoznavanja dođe, a s vremena na vreme se javi sa „Ej ćao“ ili tako nešto – nastavite dalje.

Vrlo je moguće da ima više aktuelnih priča sa nekoliko devojaka, a normalno je da vam takav ne treba.

Onaj što bi samo da se dopisuje

Na svakoj mreži za upoznavanje postoji taj lik koji – ne želi da se upozna! Odnosno, možda i želi, ali ne odaje takav utisak, nego više je prijateljski nastrojen. Sa sigurnošću mnogi tvrde da ukoliko se u roku od 72 časa od povezivanja i dopisivanja, ne dogodi poziv za viđanje - onda treba da batalite i dopisivanje.