Bilo da ste vegan ili volite malo laganiji ukus palačinki, ovo je pravi recept za vas! Idu dobro kao slana ili slatka kombinacija.
Sastojci:
– 200g brašna
– supena kašika šećera
– kafena kašika (kesica) praška za pecivo
– pola kafene kašike soli
– 200 ml bademovog mleka (ili koje god da koristite)
– dve supene kašike kokosovog ulja (plus malo za pečenje).
Priprema:
Pomešajte brašno, šećer, prašak za pecivo i so. Dodajte mleko i kokosovo ulje (otopljeno) i mešajte dok smesa ne bude homogena. Na tiganju zagrejte ulje, pa ispecite smesu kao što biste palačinke pekli. Možete služiti prelivene javorovim sirupom, voćem ako volite slatki doručak. Idu odlično i uz ajvar i turšiju, ako vam se pre jede nešto slano.
Osvetnički povratak Adrijane Lime: U javnosti je razapinjali, a posle 6 godina svima očitala lekciju
Poznati koji su odrasli u siromaštvu, a sada žive u luksuzu: Neki su napustili školu i spavali na stanicama
Prijavite se za „Lepa&Srećna“ konferenciju „Zdravlje žena Srbije“! Saznajte sve o prevenciji i lečenju raka dojke
3 evropska grada za jesenje putovanje: Od bivše prestonice masovnog turizma do najveće pretnje Kopenhagenu
AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!