Bilo da ste vegan ili volite malo laganiji ukus palačinki, ovo je pravi recept za vas! Idu dobro kao slana ili slatka kombinacija.
Sastojci:
– 200g brašna
– supena kašika šećera
– kafena kašika (kesica) praška za pecivo
– pola kafene kašike soli
– 200 ml bademovog mleka (ili koje god da koristite)
– dve supene kašike kokosovog ulja (plus malo za pečenje).
Priprema:
Pomešajte brašno, šećer, prašak za pecivo i so. Dodajte mleko i kokosovo ulje (otopljeno) i mešajte dok smesa ne bude homogena. Na tiganju zagrejte ulje, pa ispecite smesu kao što biste palačinke pekli. Možete služiti prelivene javorovim sirupom, voćem ako volite slatki doručak. Idu odlično i uz ajvar i turšiju, ako vam se pre jede nešto slano.
KO JE SRPKINJA KOJA JE NADMAŠILA ANĐELINU DŽOLI? Beograđanka je drugi put zaredom na listi najlepših žena
"ULICE SU PUNE RUŽNIH, DEBELIH LJUDI" Slavna američka pevačica održala koncert u Beogradu pa ispljuvala SRBE
FOTOGRAFIJE ZBOG KOJIH SVI PITAJU KOLIKO GODINA IMA KARLEUŠA: Na mrežama "grmi", a uživo - "riba" ili ni B od BARBIKE?
ŽENI GOVORIO DA JE VOLI A IMAO 80 LJUBAVNICA: Gde je danas NAJLEPŠI GLUMAC koji je nestao nakon skandala sa maloletnicom
ISPRAĆAMO AVGUST NAJSENZUALNIJOM BOJOM MANIKIRA: Magnetno privlačna nijansa noktiju već je MUST po salonima