Bilo da smo redovno fizički aktivni ili ne, svako od nas voli određene poslastice, a naročito sladoled kada temperature dosegnu preko 30 stepeni. Oni kojima je teretana druga kuća najbolje znaju da svako opuštanje u hrani mora biti nadoknađeno dobrim i jakim treninzima, ali i koliki je spas posetiti mesto sa poslasticom u kojoj se uživa bez griže savesti.

Wanted! redakcija izdvaja tri omiljena mesta u Beogradu koja sadrže sladolede bez šećera, a iako kažu da o ukusima ne treba raspravljati, za njihove garantujemo. Oduševićete se, verujte na reč!

BACIO GELATO

Ako se uputite na adresu Njegoševa 1, naći ćete tradicionalni italijanski sladoled Bacio Gelato. Ovi sladoledi sadrže prirodne sastojke i bez glutena su, a u mnogim ukusima, umesto šećera koristi se stevia.

GELATO FREDDO

Ukusi sladoleda Gelato Freddo nalaze se na adresama Čika Ljubina 7 i Koste Glavinića 3a. Ovi sladoledi prave se po recepturi sicilijanskih majstora, a koristi se isključivo organsko mleko i sveže voće, bez glutena, veštačkih boja i aditiva.

ICE BOX

Tajna Ice Box sladoleda koje možete pronaći u Knez Mihailovoj ulici, na broju 52, krije se u širokom izboru jer njihova ponuda sadrži sladolede bez glutena, bez šećera i bez mleka. Ono što je zanimljivo, to je da Ice Box nudi Frozen Yogurt koji možete prekriti prelivom po sopstvenoj želji.