Upravo tako, a osim omiljenih osoba koje želite u svom društvu, okruženje čini i enterijer u kojem se nalazite. Znate da detalji igraju veliku ulogu u tome, a ove sezone pripremite se na neobičan ambijent, novitete koji stvaraju osećaj mira i zadovoljstva.
Moderno opremanje enterijera zahteva posebnu pažnju, ljubav, ali i kreativnost.

Normalno je da ideje ponekad nestanu, ali novi trendovi čine da se ne zaustavimo u svojoj nameri. Iako ne stižu često, noviteti za uređenje enterijera nas navode na novine i promene u našem domu.

Društvene mreže i lifestyle magazini su nam večna inspiracija, a ove godine, izdvojila su se tri glavna trenda kojima biste enterijer učinili zaista posebnim.

Tapete kao fotografije

Tapete su oduvek bile popularne, jer njima činimo potpuno drugačiji doživljaj i osećanje u prostoriji. Sada su aktuelne tapete koje izgledaju kao umetnička dela, zato se ne ustručavajte da svoje zidove ukrasite njima.

Urban jungle

Urban jungle je postao aktuelan pre nekoliko godina, a ništa manje neće biti ni u ovoj godini. Koga ne oduševi mnoštvo cveća u jednoj sobi, pa čak i u kupatilu? Kažu da biljke donose mirnu energiju.

Plava boja

Plava boja je sve popularnija u enterijeru. Nije važno da li je reč o plavom zidu ili detaljima poput zavese, tepiha, fotelje - plava boja donosi pozitivnu energiju.