Tom Kruz

Glumac Tom Kruz (61) nedavno je uživao na plaži na Majorci, gde su ga uhvatili fotografi. Pažnju je privukao isklesanim telom, koje duguje strogom režimu ishrane. Vožnja kajakom, mačevanje, planinarenje, ne postoji ništa što ne radi da bi ostao u formi. Pored toga, tri dana nedeljno trenira sa tegovima i kardio, a dva dana se bavi aktivnostima na otvorenom. Tokom treninga sa tegovima najviše se fokusira na ramena, grudi i tricepse, kao i na bicepse i leđa.

Tom Kruz
Young Ho / ddp USA / Profimedia 

Jede 15 malih obroka dnevno

Pravilna ishrana takođe igra veliku ulogu u održavanju njenog oblika. Glumac jede 15 malih obroka dnevno, umesto tri glavna. Ne jede slatku, prerađenu hranu i izbegava ugljene hidrate. Umesto toga, jede hranu sa roštilja i hranu pripremljenu na niskoj temperaturi, a neizbežni su đumbir, brokoli, spanać, orasi, maslinovo ulje... Ali nije on jedina zvezda koja se pridržava strogog režima kako bi bila u najboljem mogućeg oblika i izgleda odlično.

Viktorija Bekam

- Prilično sam ekstremna u svemu, bilo da jedem, vežbam, pijem ili ne pijem -otkrila je ranije modna kreatorka i bivša pevačica Viktorija Bekam.

Viktorija Bekam jede isti obrok već 25 godina

Pričalo se da supruga penzionisanog fudbalera Dejvida Bekama već 25 godina jede svaki dan isti obrok. Iako to nikada nije potvrdila, njen suprug je otkrio da više voli ribu sa roštilja i povrće na pari.

Viktorija Bekam
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

- Volim i voće, ali ga ne jedem previše jer se ponekad osećam naduvano od voća - objasnila je ona i dodala da to ne znači da potpuno izbegava ugljene hidrate. Avokado je jedna od Viktorijinih omiljenih namirnica, pa ga kombinuje u skoro svakom obroku u toku dana. Još 2019. godine otkrila je za The Telegraph da jede između tri i četiri avokada dnevno i da to pripisuje sjaju i zdravlju svoje kože.

Umesto mesa preferira morske plodove i ribu, a jedno od omiljenih jela su mu kozice sa tekilom i limetom. Takođe je posvećena vežbanju. Ona je za časopis The Guardian's Weekend objasnila da više voli da vežba između 5:30 i 6:00. Na traci za trčanje trči sedam kilometara, a zatim nastavlja trening sa ličnim trenerom. Radi kombinaciju vežbi, po 30 minuta za ruke i isto toliko za noge.

- Dobro je da telo unese promene, a pošto sam uvela tegove, vidim da imam više mišića - istakla je ona.

Anđelina Džoli

Anđelina Džoli je dnevno unosila 600 kalorija

Anđelina Džoli je često bila na listama najlepših i najzgodnijih glumica sveta. Žene i muškarci bili su očarani njenim atraktivnim izgledom sve dok nije pala na samo 40 kilograma tokom razvoda sa Bredom Pitom. Tvrdila je da je to zbog stresa, a kasnije je časopis Marie Claire pisao o njenoj ishrani, koja se zasnivala na šaci orašastih plodova i semenki. Navodno je tada unosila 600 kalorija dnevno.

Anđelina Džoli
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

 Bonus video

Ishrana u Srbiji i Ugandi TikTok/abaasajulian

Izvor: 24sata.hr/ Wanted A.N.