Ishrana Viktorije Bekam postala je tema o kojoj se sve češće raspravlja. Da li je za njen izgled zaslužan način na koji se hrani ili je jedna od onih srećnica koje imaju dobru genetiku, stalna su pitanja.

Ipak, ona je nedavno otkrila kako uspeva da zadrži svoj besprekoran izgled, a malo je reći da su mnogi bili veoma iznenađeni onim što su čuli.

Viktorija je jednom prilikom otkrila da je njen omiljeni obrok malo soli na tost hlebu napravljenog od celog zrna pšenice. Ovo otkriće ostavilo je njene obožavaoce u neverici, a na društvenim mrežema krenule su kritike na njen račun.

viktorija bekam godinama jede istu hranu
Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

- Kladim se da je vreme obroka zabavno u njenoj kući, sredi se devojko i počni da živiš na "ivici" dok jedeš pasulj - jedan je od komentara.

Tokom gostovanja u jednom podkastu, bivša Poš Spajs otkrila je kako preferira prepečeni hleb sa malo soli ili evenetualno povrće na pari sa vrlo malo začina. Takođe je priznala da da je nekada bila "najgora noćna mora" u restoranima, zbog svojih prohteva kada je pripremanje hrane u pitanju.

- To je taj ugljeni hidrat zbog kojeg se osećate udobno, a ja volim so - rekla je Bekamova.

Viktorija u svojoj ishrani obavezno razdvaja namirnice bogate ugljenim hidratima od onih koji su puni proteina.

- Za većinu restorana ja sam verovatno najgora mora. Obožavam povrće kuvano na pari. Volim da se namirnice kuvaju na vrlo jednostavan način. Ne volim ulja, maslace ili soseve - otkrila je.

viktorija bekam
Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Govoreći o svojoj neobičnoj dijeti izjavila je da je čak i Gordon Remzi, vrlo dobar prijatelj Bekamovih rekao da nikada nije video nekoga toliko disciplinovanog u pogledu načina na koji se hrani.

- Volim da popijem piće uz večeru i mogu da postanem vrlo dobar gost na večeri - tvrdi Viktorija.

Ono što je takođe zaslužno za njenu po mnogima savršenu liniju, je kako otkriva svakodnevno vežbanje.

- Svaki dan vežbam - vidim to kao pranje zuba, to je nešto što pod normalno radiš. Obično najpre trčim na pokretnoj traci, nakon čega sledi vežbanje prema programu mog trenera - rekla je.

I trčanje je njena omiljena kardio aktivnost pa tako gotovo svaki dan pretrči od osam do 10 kilometara. Viktorija obožava i jogu pa vežba po programu yogalosophy.

Osim toga, Viktorijin „ritual“ je da svako jutro na prazan stomak uzme dve kašike jabukovog sirćeta a zatim popije čašu vrele vode sa limunom, zbog čega tvrdi da njena koža izgleda savršeno.

Potom na red dolazi zeleni smuti, koji je mešavina jabuka, kivija, limuna, spanaća, brokolija i čija semenki, koji popije uz tanjir klijavog zrna sa organskim nezaslađenim bademovim mlekom.

prinscreen/instagram, Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Viktorija Bekam zbog jednostavne ishrane ima veoma vitku liniju koju održava uz to i redovnim vežbanjem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!