Viktorija Bekam status modne i bjuti ikone ima već godinama, zahvaljujući modnom stilu, ali i prepoznatljivom šminkanju. U nastavku donosimo njenih pet bjuti trikova.

Trik za punije usne

Svoju tajnu za predivan, puniji izgled usana, Viktorija je nedavno podelila na Instagramu svog bjuti brenda, a uključuje proizvod Reflect Highlighter, koji inače koristi na uobičajen način, kao i svaki drugi highlighter, na obrazima ili na nosu, ali otkrila je kako se ovaj highlighter može idealno iskoristiti i za naglašavanje usana i puniji izgled koji izgleda prirodno.

Trik za otvarenije oči

Osim uz omiljeni ‘smoky eye’, Viktorija svoje oči voli da istakne belom olovkom na vodenoj liniji oka za trenutno otvoreniji i svežiji izgled očiju.

Nude usne kao iz 90-ih

Prirodne usne i ‘smoky eyes’ jedna su od najpopularnijih kombinacija iz 90-ih, a Viktorija obožava da je nosi i danas. Tako je nedavno podelila svoje savete za najbolji party makeup, uključujući i kako rekreirati nude usne baš poput njenih.

Da bi postigla ovaj look na usnama, koristi Victoria Beckham Beauty Lip Definer No.2 olovku za usne, kao i dugotrajan lip tint, Victoria Beckham Beauty Bitten Lip Tint Amour, prenosi miss7.

Smoky eye look

Smoky eye look koji Viktorija gotovo uvek nosi na svojim očima istovremeno je dramatičan i mekan, a očima daje poseban izgled.

U tutorijalu objavljenom na Instagramu, Viktorija je za stvaranje svog ‘smoky eye’ looka na očima koristila Victoria Beckham Beauty Smokey Eye Brick u nijansi Signature.

Trik za zdrav i blistav izgled kože

Zdrava i hidrirana koža temelj je svakog dobrog makeup look-a, a Viktorija je podelila i koje proizvode za negu najviše voli da koristi. Osim onih iz linije na kojoj je sarađivala s brendom Augustinus Bader, ona je i ljubiteljka kreme za lice Weleda Skin Food, koja je veliki bjuti favorit zbog pristupačne cene, ali i formule koja neguje kožu lica i daje joj prirodan sjaj.