Baš kao što poštuju pravila kada je ponašanje i odevanje u pitanju, svaki član ove porodice voli da se drži pravila i kada je ishrana u pitanju.

Dok obožavaoci hvale vojvotkinju od Kembridža zbog toga što se uvek ponaša kao savršeni član kraljevske porodice, supruga budućeg princa Vilijama svakodnevno bije teške bitke.

Primetili ste da su gotovo svi članovi kraljevske porodice doživeli duboku starost, a kako bi Kejt isto nastavila morala je da se prilagodi kraljevskom načinu ishrane.

Kejt Midlton je zabranjen krompir.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pored mnogobrojnih zabrana poput pravljenja selfija, specijalni bonton pred spavanje, obavezno je i obavezivanje na plan ishrane koji je osmislila kraljica.

S tim u vezi, postoji i jedno najčudnije pravilo, a to je da se u tanjicu vojvotkinje od Kembridža nikada ne sme naći krompir.

Ovo je bilo samo još jedno od pravila koji su Kejt Midlton brzo razuverili da, pored brojnih ograničenja, nimalo nije lako biti vojvotkinja.

Kejt Midlton ne jede krompir i testeninu.
Shutterstock 

Ovo je samo jedna od brojnih bizarnih naredbi koje mora da sledi, a koje je uvela kraljica Elizabeta. Po njenoj naredbi, iz dvora su izbačeni ugljeni hidrati, kojih je Kejt Midlton velika ljubiteljka.

Kraljičin kuvar Mekgrejdi, koji je radio u Bakingemskoj palati od 1982. do 1993. potvrdio je za The Telegraph da je, pored krompira, zabranjen i pirinač i testenina.

Kraljica je izbacila ugljene hidrate iz jelovnika kraljevske porodice.
Ben Stanstall-AFP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Prema njegovim rečima, kraljica Elizabeta nije ljubitelj ugljenih hidrata „jer su rizični“, tako da oni nikada nisu prisutni za trpezom bilo kog člana kraljevske porodice, među kojima je i vojvotkinja.