Lepa manekenka Sofija Milošević jedna je od zgodnijih žena na našim prostorima. S obzirom na to da se bavi manekenstvom, ona je nakon oba porođaja ubrzo povratila top formu tako što se posvetila trenzima. Sofija je korigovanom ishranom i vežbama u rekordnom roku je liniju dovela do savršenstva.

Manekenka redovno trenira, što rado deli i sa svojim pratiocima na Instagramu, a jednom prilikom je podelila jelovnik jer je mnoge zanimalo kako se Sofija hrani, odnosno kako održava tako vitku figuru.

sofija redovno trenira
Instagram 

"Mnogi su me pitali kako se hranim. Postavljaću mnogo toga. Trudim se da jedem više proteina i obožavam avokado (u svemu).

Uvek jedem voće pre glavnog obroka, pa sam jela mango. Ovo je sok od ananasa, jer sam morala da izbacim pomorandžu i limun zbog toga što dojim, a to bebi može da proizvede grčeve", napisala je Sofija.

sofija milošević otkrila je šta konzumira nakon porođaja
Instagram 

Manekenka je i pre isticala da sprovodi naporne treninge i da se trudi da izbegava ugljene hidrate jer joj trener to ne savetuje.

Ipak, najviše pažnje žena izazvala je njena izjava vezana za količinu tečnosti! Naime, Sofija dnevno popije 4 pa čak i 5 litara vode.

Ovo sigurno ubrzava njen metabolizam do maksimuma, pa ima i malo "lufta" za slatkiš koji povremeno sebi dozvoli!

ATA Images/Antonio Ahel, Instagram Manekenka za mesec dana posle porođaja povratila top liniju


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!