Sofija Milošević postala je mama po drugi put i to pre samo dva dana. Lepa maneka i fudbaler Luka Jović postali su roditelji još jednog dečaka kom su dali ime Teodor. Inače, Sofija se porodila u Madridu, kao i prvi put, a sve je prošalo u najboljem redu.

"I dalje dolazimo sebi, ali najvažnije je da smo beba i ja dobro i da je sve prošlo u najboljem redu. Luka i ja smo presrećni što sam rodila još jednog divnog i zdravog dečaka i što sam se ostvarila u ulozi majke po drugi put. Ne postižem da odgovorim na sve poruke i čestitke, trudim se da uživam u trenutku, ali sam zahvalna na svoj podršci koju smo dobili", rekla je manekenka nakon porođaja za Informer.

Sada je Sofija rešila da pokaže kako izgleda nakon što je drugi put postala mama i objavila fotografiju na svom Instagramu, a malo je reći da su njeni pratioci bili šokirani.

Sofija Milošević pokazala je kako izgleda posle drugog porođaja.
printscreen/instagram 

Manekenka je pozirala u nežno ružičastom brushalteru i donjem delu bebi-dol pidžame, a malo ko bi poverovao da se ova žena porodila pre samo dva dana.

Posebnu pažnju privukao je njen stomak koji je bio gotovo potpuno ravan, te se čini da će i ovog puta, kao i prvog, u rekordnom roku vratiti staru liniju.

Inače, ona je nedavno pisala da li će joj biti teško sa sa dvoje dece sa malom razlikom u godinama.

- Svi mi kažu da hoće na početku, ali da je to najbolje za budućnost, u smislu da je tako mala razlika između dece. Imam veliku sreću da je moja porodica toliko divna i da mi svi pomažu, moram da pohvalim svog brata koji je najbolji mogući ujak na svetu - istakla je Sofija.

Manekenka je istakla i da je njen san da ima dvoje dece, iako bi njen partner želeo da njihova porodica bude uvećana barem za još dva člana.

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti.

Sofija Milošević dala je sinu ime Teodor.
printscreen/instagram 

Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima - rekla je Sofija tada, te nema sumnje da će i ona i njen partner usaditi prave vrednosti svojim naslednicima, a ukoliko ste propustili kako je Sofija izgledala dok je bila trudna pogledajte fotografije u galeriji ispod:

Instagram Sofija Milošević tokom druge trudnoće

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!