Većina modela ima već ustanovljen režim ishrane kog se pridržava ne samo pred početak revije ili Fashion Week izdanja već tokom cele godine.

Manekenke, bez obzira na činjenicu da je kod velikog broja njih za lepotu zaslužna genetika i redovan trening, praktikuju da na dnevnoj bazi ne odustaju od zdrave ishrane ne bi li njihova figura stalno izgledala top zadivljujuće.

Priznata manekenka, Hejli Biber je na TikToku podelila zdrav recept za pica tost, a taj video ima više od 2,2 miliona pregleda. Savršen recept kad nemate previše vremena, a komentari onih koji su ga isprobali su fenomenalni.

Hejli Biber brine o zdravoj ishrani, a sada je otkrila recept za najukusniji tost hleb.
Instagram 

Ovo jelo idealno za doručak s obzirom na to da je osnova recepta hleb, žitarica koju ne treba izostaviti jer daje potrebnu energiju za početak dana, a za priprema ne traje duže od 10 minuta.

Ukoliko neke sastojke nemate u kući, slobodno malo korigujte recept i zamenite ih onim što imate – vrstu hleba, sira ili dodajte pesto, svež bosiljak.

Potrebni sastojci:

1. paradajz
2. maslinovo ulje
3. sok od limuna
4. so
5. hleb od kiselog testa
6. ulje od tartufa
7. burrata sir
8. marinara sos
9. parmezan
10. origano
11. sušena i mlevena crvena paprika

Recept za pica tost Hejli Biber TikTok/ haileybieber

Način pripreme:

Zagrejte rernu na 200 stepeni.

Isecite paradajz na sedam kriški. Stavite kriške na tanjir i prelijte ih s dosta maslinovog ulja, malo limunovog soka i soli. Ostavite da se marinira.

Za to vreme namažite maslacem sedam parčića hleba sa obe strane. Prelijte jednu stranu svakog komada hleba uljem od tartufa.

Tostirajte svaku krišku hleba na ringli dok ne porumeni sa obe strane. Na svaku krišku dodajte burata sir.

Na svaku krišku stavite jednu krišku paradajza prelivenu maslinovim uljem, limunovim sokom i solju.

Hejli Biber otkrila je recept za najukusniji tost hleb.
TikTok/ haileybieber