Sladoled bez granica? Nema problema! U nastavlku vam donosimo recept za sladoled sa kakaom i kikiriki puterom bez šećera u kom možete da uživate bez griže savesti.
Sastojci:
- 2 veće zrele banane
- 1,5 kašika kakao praha
- 2-3 kašike javorovog ili agavinog sirupa
- 0,5 – 1dl bademovog mleka
- 1 kašika organskog putera od kikirikija
Unsplash
Postupak:
Ubacite banane u multipraktik ili jači blender i dobro umiksajte dok ne dobijete krem. Zatim dodajte kakao prah, agavin sirup, bademovo mleko i puter od kikirikija.
Mutite dok ne dobijete homogenu smesu. Sladoled prema želji možete odmah jesti ili ga stavite kratko u zamrzivač, piše magazin.biobella.rs.
KO JE SRPKINJA KOJA JE NADMAŠILA ANĐELINU DŽOLI? Beograđanka je drugi put zaredom na listi najlepših žena
"ULICE SU PUNE RUŽNIH, DEBELIH LJUDI" Slavna američka pevačica održala koncert u Beogradu pa ispljuvala SRBE
FOTOGRAFIJE ZBOG KOJIH SVI PITAJU KOLIKO GODINA IMA KARLEUŠA: Na mrežama "grmi", a uživo - "riba" ili ni B od BARBIKE?
ŽENI GOVORIO DA JE VOLI A IMAO 80 LJUBAVNICA: Gde je danas NAJLEPŠI GLUMAC koji je nestao nakon skandala sa maloletnicom
ISPRAĆAMO AVGUST NAJSENZUALNIJOM BOJOM MANIKIRA: Magnetno privlačna nijansa noktiju već je MUST po salonima