PRINCU VILIJAMU DODELJENA TITULA ZBOG KOJE JE INTERNET BESAN: Pobedio je neke od najpoznatijih zavodnika

Istraživanje je pokrenula hiruška grupa Longevita koja se bavi transplantacijom kose.

Shutterstock

Princ Vilijam (38) neočekivano je poneo laskavu titulu najseksi ćelavog muškarca na svetu prema istraživanju koje je proveo "The Sun", a korisnici društvenih mreža su izrazili svoje neslaganje s time.

Najatraktivnijeg ćelavog poznatog muškarca proglasio je gore spomenut medij nakon što je analizirao članke i pretraživanja na Guglu, pa zatim izvodvojio one koje sadrže reč "seksi".

Princ Vilijam se u tim pretgrama pojavio čak 17. 6 miliona puta, a istraživanje je pokrenula hiruška grupa Longevita koja se bavi transplantacijom kose.

Pored člana britanskog dvora, na listi su se našli i Majkl Tajson, Džejson Stetam, Pitbul i Majkl Džordan. U top 10 su Flojd Mejveder, Džon Travolta, Brus Vilis, Dvejn Džonson i Vin Dizel.

"San" je objavio listu, a na Tviteru su uzvratili: "Stenli Tuči, osvetićemo te". Zvezda filma "Đavo nosi Pradu" vodi na listama sa ove mreže, a na tim spiskovima nema princa Vilijama.

Čude se neki i što je Majkl Tajson završio na drugom mestu, a neki poručuju da na listi treba da se nađu samo Dvejn Džonson, Džejson Stetam, Stenli Tuči i Patrik Stjuart.

Shutterstock 

Neki su se našalili da princ nije ni najseksi ćelavi muškarac kraljevske porodice. Naime, objavili su fotografiju Zare Tindal, ćerke princeze Ane, i njenog muža Mika Tindala, bivšeg igrača ragbija.