Otkriveni su novi detalji odnosa prinčeva Vilijama i Harija, stariji brat je besan, ali i jako tužan prenose britanski mediji.

Princ Vilijam besan je i potišten zbog odnosa svog brata princa Harija i Megan Markl s kraljicom Elizabetom i smatra kako su njihovo ponašanje i postupci izraz nepoštovanja.

"Sunday Times" prenosi da je vojvoda od Kembridža šokiran i tužan, a razlog tome je ponašanje njegovog brata Harija i odnos prema kraljici Elizabeti. Članove kraljevske porodoce uznemirio  je odgovor princa Harija i Megan nakon što je kraljica i službeno odlučila da ih razreši poslednjih dužnosti koje su ih povezivale s Krunom.

Princ Hari, Kejt Midloton, Princ Vilijam
Shutterstock 

Naime, oni su nakon toga javno objavili kako će i dalje nastaviti da zive životom kao i dosad, ali daleko od kraljevske porodice i tako oštro odgovorili kraljici što se smatra krajnje neprimerenim.

Kraljica uz to navodno nije imala pojma da će Megan i Hari dati ekskluzivni intervju slavnoj voditeljki Opri Vinfri, koji bi trebao da ugleda svetlo dana 7. marta i priča se da je već snimljen. Njima bliski izvori za "The Sun" su potvrdili kako će i odnos Harija i Vilijama biti detaljno opisan, kao i još neki dosad neotkriveni detalji iz intime kraljevske porodice.

Megan Markl i princ Hari
Shutterstock 

Vilijam se trudi da prihvati ceo koncept Megxita i sada se nosi s dodatnim pritiskom jer Hari okreće leđa Velikoj Britaniji.

"Nakon što je smirio svoj bes, Viliam je shvatio da je ostao bez svog brata. Delili su sve u životu, posao, zabavljali su se. To će mu zauvek nedostajati", izjavio je njima blizak izvor.

To je još više narušilo odnos braće, a pojedini izvori iz palate tvrde da je to najozbiljniji kraljevski razdor u posednjih deset godina.