"MOŽDA MI JE VREME ZA TREĆE DETE" Od koga je Jelena Karleuša nakon 3333 ruže za Dan zaljubljenih dobila još cveća?

Zbog nestvarnog snimka na kom je Jeleni Karleuši isporučeno još buketa ruža nakon spektakulranog iznenađenja za Dan zaljubljenih, šuška se da se pomirila sa Duškom Tošićem.

Instagram

Jeleni Karleuši u životu zaista trenutno cvetaju ruže, i to bukvalno!

Uostalom, retko koja žena može se pohvaliti da je za Dan zaljubljenih dobila ne jedan buket, već 3.333 crvene ruže.

Pevačica se bajkovitim prizorom pohvalila na internetu, i verujemo da su joj mnoge dame zavidele.

This browser does not support the video element.

Karleuša slavi dan ljubavi: Jelenina kuća zatrpana cvećem, svi se pitaju jedno!  Instagram

Međutim, taman kada se pomislilo da je iznenađenjima došao kraj, usledio je nov šok za Jelenu - odnosno, na kućnu adresu stiglo je još cveća, ovog puta, pored klasičnih i buketi u obliku srca.

Pevačica je podelila stori uz reči "Dan drugi, o moj Bože", a odmah potom objavila je i video na svom profilu uz haštag #pleasedonthateme, odnosno "molim vas, nemojte me mrzeti".

This browser does not support the video element.

Karleuša rešila misteriju: Evo ko joj je poslao cveće  Instagram

U jednom trenutku na snimku se mogao videti upravo Duško Tošić, te su mnogi zaključili da je došlo do pomirenja između supružnika.

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da se Jelena i Duško definitivno ne razvode.

pritnscreen/instagram 

"Istina je da nema ni govora o razvodu. Ako se nešto i dogodilo tog spornog dana, njih dvoje su dovoljno zreli da sami reše probleme koje imaju", rekao je izvor blizak paru i dodao da imaju jedan zejdnički cilj - da se posvete odgajanju ćerki i zaštite ih od senzacionalističkih natpisa o njima.

Pevačica se kasnije našalila i podelila stori sa Naomi Kembel koja je prvi put pokazala ćerku uz reči "Možda mi je vreme za treće dete čim se ovako oduševljavam slikama beba", a da li će do toga zaista doći, pokazaće vreme.

pritnscreen/instagram 

Bilo kako bilo, lepo je videti pevačicu ponovo srećnu i nasmejanu, a još fotografija nje i i Duška pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako su izgledali Jelena Karleuša i Duško Tošić u vreme najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!