"BOŽE, ŠTA JE OVO?" Manekenka na snegu u mikro bikiniju, ljudi gledaju u neverici i poručuju da IM JE VRUĆE NA MINUSU

Kendal Džener pozirala je u bikiniju na snegu, a novim slikama napravila je pravu pometnju na mrežama

Instagram

Znamo da su se sestre Kardašijan-Džener spremne na razne egzibicije zarad dobre fotografije, što nam je nedavno dokazala i manekenka Kendal.

Naime, lepa manekenka je zimske dane iskoristila da napravi što orginalnije fotke, te je tako u minijanturnom crno bikiniju na minus pozirala u dubokom snegu. Možda vam je hladno dok čitate ovaj tekst, ali Kendal je spremna da istrpi svašta za što originalniji fid.

Dženerova je na svom Instagramu podelila nekoliko fotografija na kojima je pozirala u mikro dvodelnom bikiniju i u dubokim krznenim čizmama, a u prvi plan je došla njena savršena figura.

Instagram 

Za manje od 24 sata slika je skupila preko 10 miliona lajkova i hiljade komentara.

"Bože, šta je ovo", "Vruće mi je dok gledam ovu fotografiju", "Prezgodna i prelepa", "Nijedna sestra ne može da joj parira", "Vrela Kendal je tu da nas zagreje", "Svi smo se ugojili ove zime, ali ona je tu da nam pokaže da je prezgodna", "Ne želim da gledam, ove slike mi narušavaju samopouzdanje", samo su neki od brojnih komentara.

Instagram 

Inače, ovo nije prvi put da se Kendal golišava fotka na snegu. Naime, tokom zimovanja 2018. godine, ona i njena sestra Kortni Kardašijan napravile su seruju fotki u bikiniju kada su jedna drugu slikale na snegu.

Instagram 

Očigledno da su se Dženerovoj tada dopale slike, te je rešila da četiri godine kasnije napravi seriju novih, sličnih fotki, doduše, ove godine društvo joj ne pravi sestra Kortni, a kako su to radile i 2018. pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Golišava izdanja poznatih sestara