"MALO SE UBUCIO" Damiano se ponovo razgolitio, a fanovi ubeđeni da je OVO razlog zašto je nabacio kilograme

Damiano David se malo ugojio po mišljenju njegovih obožavatelja, iako su ubeđeni da je to u njegovom slučaju dobra stvar.

EDMOND SADAKA EDMOND / Sipa Press / Profimedia

Svetska senzacija Damiano David već neko vreme neaktivan je na mrežama, a sem božićne golišave čestitke i nove fotografije postavljene pre nekoliko dana, nije se oglašavao na Instagramu.

Naravno, fanovi su zbog svega bili zabrinuti, pogotovo ako se uzme u obzir to da je pevač mesecima unazad i te kako svakodnevno kačio storije i objave.

Baš iz tog razloga, ispod poslednje objave na kojoj pozira u boksericama je napisao:

"Prestanite da paničite! Nisam izgbuljen, samo sam uzeo par dana za sebe i mislim da je zdravo nekad ugasiti telefon".

printscreen/instagram 

Prva je ostavila komentar njegova devojka, alternativna manekenka i influenserka Đorđa Sorelikoja je napisala: "Spokoj je sada ono što ti treba".

Naravno, nakon toga obožavatelji su razvili različite teorije, a iako se ne zna tačno šta posredi, svaka je imala smisla na neki način. Takođe, fanovi su odmah primetil ida se malo ugojio, te da nije više ispijen i "u pločicama" kao što je to bio slučaj kada se pojavio na bini Evrosonga.

Profimedia 

Taj "višak" ako se uopšte i može tako nazvati, najviše se video u predelu stomaka, te su u kmentarima pisali da je dobio "love holders-e", odnosno da se ugojio sa strane, da su mu i ruke krupnije, a da lice više nije tako ispijeno.

"Malo se ubucio", "Konačno deluje zdravo", "Ovako bez šminke i sa normalnom frizurom on je zapravo lep", "Deluje zdravije", "Nadam se da je sa njim sve okej", "Deluje umornije i kao da je nabacio kilograme", "Lepo mu stoji tih nekoliko kilograma više, onako je delovao kao da se drogira"... samo je delić onoga što se moglo pročitati kako ispod objave, tako i na Tviteru i Redditu.

Instagram 

Takođe, fanovi su izrazili zabrinutost da je sve ovo posledica celokupne situacije koja je sada kulminirala. Naime, iza sebe Maneskin ima više nego radnu godinu, a nakon pobede i svetske slave, njihovi životi potpuno su se izokrenuli.

Damianu, koji je inače imao problem sa depresijom, sva ta pažnja, ali i očekivanja da izbace nove hitove koji će oduševiti svet pravili su ogromhu presiju, a da stvari nisu baš kako treba potvrdile su i mnogobrojne objave na mrežama koje su signalizirale da su se stvari otrgle kontroli.

Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Priče su dodatno podgrejale i njegove česte šale na račun samoubica i samoubistva, zbog čega su ga čak i kritikovali. Njegovo buntovničko i rikantno ponašanje kulminiralo je u novembru, nakon čega je nestao sa mreža.

pritnscreen/instagram 

Sada postoje teorije da je ili na antiderpesivima zbog kojih se ugojio, ili da je zaista uzeo predah od svega, i posvetio svom mentalnom zdravlju i druženju sa porodicom i prijateljima, iako fanovi sa netrpljenjem očekuju njegov povratak i dalju dominaciju na muzičkim listama. A kada će i da li će do toga doći u skorije vreme, ostaje da vidimo.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!