ZAVIRITE U NOVOGODIŠNJU BAJKU ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ: Pevačica pokazala kako je okitila stan, a od jelke zastaje dah

Anastasija Ražnatović pokazala je kako je okitila stan, a pratioci su bili oduševljeni onim što vide.

Print Screen/Instagram Anastasija Ražnatović

Praznici su pristigli i u luksuzan stan Anastasije Ražnatović i njenog dečka Đorđa, a pevačica je sada konačno pokazala kako je okitila luksuzan dupleks u koji su se nedavno uselili.

Prizori koje je podelila na storijima ostavili su bez daha sve, a Anastasija je prokomentarisala da je posebno oduševljena novogodišnjom jelkom na kojoj su se nizali stakleni i porculanski ukrasi.

Raskošna jelka do plafona, koja stoji u uglu dnevne sobe, ukrašena je raznoraznim detaljima. Tu su svećice, figurice Deda Mraza, pečuraka, svetlucave kugice, kapice, čime se pevačica pohvalila krupnim kadrovima. 

printscreen/instagram 

- Moj dom. Opsednuta sam našom novogodišnjom jelkom - napisala je Anastasija na storiju, a već na sledećem mogli su se videti i drugi detalji u domu, poput dekoracije na policama, svećnjaka i zlatnog irvasa.

U prvom planu bila je i raskošna dekoracija na stolu sa svećnjacima i nezaobilaznom "Dior" biblijom, a pratioci su oduševljeno komentarisali da joj dom izgleda kao iz bajke.

printscreen/instagram 

Podsetimo, Anastasija i Đorđe za luksuzan stan na Dorćolu izdvojili su oko 750.000 evra, a njihovo ljubavno gnezdo poseduje pet soba, tri kupatila i staklenu terasu. Do sada pevačica nije radila takozvani "apartment tour" ali smo imali prilike da vidimo kako izgleda jedan deo njenog dnevnog boravka, u kom dominira ogromna, udobna, bela sofa, idealna za odmaranje, opuštanje i gledanje filmova, a sada konačno pratioci imaju malo širi pogled na njenu dnevnu sobu.

Instagram 

Još fotografija Anastasijine novogodišnje bajke pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte kako je Anastasija Ražnatović okitila svoj dom za praznike.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!