NASLEDNICA MILE JOVOVIĆ JE ISTA MAJKA: Svi misle da su bliznakinje, a otkrila je i zašto je ćerkama dala muška imena

Mila Jovović objavila je na svom Instagram profilu fotografiju svoje ćerke Ever, a u nastavku teksta pogledajte koliko liči na slavnu mamu.

Shutterstock

Glumica i manekenka Mila Jovović nedavno se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom sa svojom ćerkom Ever.

Fotografija na kojoj poziraju slavna majka i ćerka obradovala je Miline pratioce, a fotografija je nastala kada su se obe ošišale.

"Nove frizure za majku i ćerku",opisala je uz nabrajanje svih onih koji su zaslužni za njihov novi izgled kose.

"Mini ti", "Bliznakinje", "Tako ste lepe, doslovno bliznakinje", "Neverovatno, identične ste", "Neko je procvetao u divnu mladu damu", "Bliznakinje ili mama i čerka?", "Ko vas je klonirao?", samo su neki od komentara.

Instagram 

Naime, Mila Jovović je prošle godine po treći put postala mama.

Malena Osian Lark najmlađa je djevojčica u porodici, zatim je po starosti sledi Dašiel Edan dok najstarijoj Ever Gabo često laskaju da je slika i prilika svoje mame.

Milla Jovović je od 2009. godine u braku s 54-godišnjim redateljem Polom W. S. Andersonom s kojim se upoznala na setu prvog dela hita "Resident Evil" (Pritajeno zlo).

printscreen/instagram/millajovovich Mila Jovović danas

Supružnici su ćerkama odlučili da daju muška imena pa je tako Ever škotsko ime koje označava osobu snažnu poput vepra. Gabo je nastalo uzimanjem početnih slova imena Miline bake i deke - Galine i Bogdana.

Svestrana Ever govori tri strana jezika, engleski, francuski i ruski, vežba karate i obožava filmove o Hariju Poteru.

MCC / Spread Pictures / Profimedia