DEJLI MEJL GA JE PROGLASIO NAJLEPŠIM DOKTOROM NA SVETU: Zgodni Vasilije je plastični hirurg, a žene ga obožavaju

Vasilije Vujović prema pisanju stranih medija, proglašen je najlepšom doktorom na svetu.

Instagram

Još pre nekoliko godina su svetski mediji pisali o najzodnijem hirurgu na svetu, a ni manje ni više on je iz Beograda i zove se Vasilije Vujović.

Ovaj 32-godišnjak se specijalizovao za rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju, na društvenim mrežama često objavljuje slike svojih "radova", ali to nije razlog žašto ima više od 200 hiljada pratilaca. Žene žele da budu s njim, muškarci da izgledaju kao on.

Kada pogledate njegov Instagram profil, biće vam jasno zašto. Među njegovim radovima rekonstruktivne hirurgije naići ćete na pregršt doktorovih fotografija iz teretane, sa planinarenja, selfija, a teško je odlučiti na kojoj izgleda bolje.

Instagram Vasilije Vujović

Kako je Vasilije svojevremeno otkrio, zbog fizičkog izgleda je često imao probleme.

"Čovek mora da nauči da se nosi s tim, moraš da se odupreš iskušenjima", rekao je ovaj momak koji je, na veliku žalost pripadnica nežnijeg pola oženjen i ima sina.

Iako se bavi estetskom hirurgijom i od njegovih ruku zavisi lepota drugih, rođeni Beograđanin kaže da mu fizički izgled nije presudan kod suprotnog pola.

"Ne volim agresivne devojke, već one koje su zanimljive, zabavne i imaju smisla za humor. Fizički izgled nije važan. Lepota je u oku čoveka koji gleda devojku. Prema tome, bitno mi je da je ona lepa meni", objasnio je.

Od teksta o njemu koji je osvanuo u jednom od najpoznatijih svetskih tabloida - "Daily Mail", interesovanje žena ne samo iz Srbije već i sveta, ne jenjava. Neprestano mu šalju komplimente, pristojne i nepristojne ponude na društvenim mrežama.

Instagram 

Nude mu se kao supruge, ljubavnice, prijatelji, na bilo koju "fukciju" pristaju samo kako bi bile u njegovoj blizini.

"Najlepši doktor na svetu", "Oduvek sam sanjala da ćeš biti moj", "Topiš mi srce", "Tako si zgodan", samo su neki od hiljade i hiljade laskavih komentara.