Ova godina definitivno je u znaku Italije. Najpre su odneli pobedu na ovogodišnjoj Evroviziji, a potom je usledila i apsolutna dominacija u fudbalu.

Međutim, sada je u žižu javnosti dospeo i jedan italijanski doktor koji je, gotovo preko noći, postao zvezda interneta.

Ruku na srce, da, Instagram obiluje fotografijama lepih i zgodnih ljudi, ali viralan hit postaju samo oni koji imaju "to nešto", odnosno, "X-faktor" kako neki kažu.

djovani andjolini je najzgodniji italijanski doktor
printscreen/instagram 

Setite se samo onog najzgodnijeg zatvorenika na svetu koji je nakon odslužene zatvorske kazne postao jedan od vodećih muških modela, a listi su se pridružili i mnogi drugi.

Međutim, ovaj doktor ne samo što je lep i zgodan (visok 186 i ima 80 kilograma), već se može pohvaliti i sjajnim ocenama, a završio je i specijalizaciju na ortopediji.

Đovani Anđolini ima 38 godina i rodom je sa Sardinije, i bio je jedan od najboljih studenata svojevremeno, a iskustvo je sticao širom Italije. Iako se 2015. godine takmičio u italijanskom Velikom Bratu, pažnju je privukao tek objavom na svom privatnom Facebooku. Objavio je sliku iz ugla kancelarije, a njom je zapravo hteo da najavi svoju novu medicinsku studiju. Ispod slike u običnoj medicinskoj odeći, nizale su se hiljade komentara u stilu: "Doktore, od danas me baš boli karlica. Ne znam zašto baš sad."

djovani andjolini najzgodniji italijanski doktor je rodom sa sardinije
printscreeen/instagram 

Naravno, brojne reakcije žena učinile su ga popularnim već istog dana. Dao je izjave za najpopularnije italijanske dnevne novine, a već je i gostovao u brojnim TV emisija, te nema sumnje da bismo ga uskoro mogli videti i na naslovnicama popularnih časopisa.

Istini za volju, ovaj doktor veoma lako bi mogao da postane model. Zelene oči, pravilni beli zubi, tek po neka neznatna bora i brada, 186 cm visine i 80 kilograma - već zvuči kao profil savršenog frajera.

djovani andjolini vec je gostovao u brojnim emisijama
printscreeen/instagram 

Dodajte tome i diplomu i naravno, seksi italijanski naglasak. Verujemo da je ovaj gospodin po volji većini dama kojima Damiano kao jedan od popularnijih Italijana nije njihov "cup of tea".

Možda i nije loša ideja da se sve zaputimo zajedno na pregled na Sardiniju? Šalu na stranu, pogledajte još neke fotografije zgodnog doktora i procenite da li je zaslužio slavu i titulu jednog od najlepših Italijana.

printscreen/inastagram Đovani Anđolini, najzgodniji italijanski doktor