"LAKO JE BITI DOBAR ČOVEK PRED KAMERAMA" Bikovićeva bivša se ponovo oglasila, pa žestoko potkačila poznatog glumca

Arina Vološina nedavno je optužila poznatog glumca Miloša Bikovića da je prema njoj bio manipulativan i grub, a nakon što se on oglasio u javnosti, još jednom je objavom potkačila nekadašnjeg dečka.

printscreen/instagram

Pre nekoliko dana, naš čuveni glumac Miloš Biković našao se u centru skandala kada ga je njegova bivša devojka, ruska plesačica Arina Vološina optužila da je prema njoj bio manipulativan i grub.

U podužem postu na svom Instagram profilu objasnila je kako je izgledala njihova veza i iznela čitav niz pikanterija, a javno ju je podržala još jedna Bikovićeva bivša - Barbara Barbara Tatalović.

Glumac je najpre oglasio na Tviteru, a potom i javno demantovao navode, a u njegovu odbranu stao je i "Maraš", odnosno njegov prijatelj i kolega Miodrag Radonjić.

Međutim, iako se mislilo da će se situacija smiriti, Arina se još jednom oglasila i ponovo potkačila svog bivšeg dečka.

Instagram 

Nakon što je glumac napisao da "postoji razlog zašto su bivše", kao i navoda da je sve stvar nameštaljke, te da je Bikoviću prećeno da će određeni deo intime biti pušten u javnost, Arina je prokomentarisala situaciju:

"Lako je izgledati kao dobra osoba. U rečima. Pred kamerama. Ali da biste zaista bili plemeniti - u običnom životu, s ljudima koji vas vole samo tako, a ne zbog filmova - morate biti oni, a ne igrati ulogu.

Instagram 

A plemenitost nije pozivanje nepoznatog starijeg čoveka na zabavu. Ona je u svakodnevnim malim stvarima, u odnosu, u ispunjenju datog obećanja, u etici, uostalom.

Život mi je još jednom pokazao da profesija, između ostalog, određuje čoveka. U sportu je sve vidljivo - takvi ste kakvi jeste, takav je vaš uspeh. A tamo gde je igra glavna, tamo je kompletna laž u životu. Nažalost... Bog vam sudi", poručila je Arina Vološina.

Podsetimo, vest da je Miloš Biković u vezi s lepom Ruskinjom, inače šampionkom u plesu koja je osvojila nekoliko medalja, odjeknula je u javnosti u maju ove godine kada su zajedno snimljeni, a prema njenim tvrdnjama, raskinuli su 31. jula.

Još Arininih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Arina Vološina