KSENIA KNEŽEVIĆ ZAVELA VUKA KOSTIĆA? Tviter se usijao zbog zgodne Uraganke i glumca, a svi komentarišu SAMO JEDNO

Društvenu mrežu Tviter obilaze fotografije Ksenie Knežević iz grupe "Hurricane" i glumca Vuka Kostića.

printscreen/instagram

Devojke iz grupe "Hurricane" u poslednje vreme glavna su tema kako u medijima, tako i na društvenim mrežama nakon učestvovanja na pesmi Evrovizije na kojoj su osvojile petnaesto mesto.

Sada se Tviter usijao, a razlog tome su slike Ksenie Knežević i vuka Kostića koje kruže ovom mrežom.

Njih dvoje gosotovali su zajedno u jednoj emisiji, a svi komentarišu neverovatnu hemiju između pevačiće i glumca.

Iako su Sanja, Ivana i Ksenia uvek u centru pažnje gde god da se pojave, kako zbog izgleda, neverovatnog uspeha koje su postigle za kratko vreme i popularnih pesama, one privlače pažnju i zbog ljubavnog života.

ATA Images/Antonio Ahel 

Dok su Sanja i Ivana raskidale duge veze otkako su u bendu Hurricane, Ksenia je već dugo godina u vezi sa izvesnim Nikolom. Ksenia je uvek isticala da oni lepo funkcionišu, a nikada je niko nije ni u mislima doveo u vezu sa drugim muškarcem - do sinoć.

Instagram 

Delovalo je da se ona i Vuk jako dobro zabavljaju, a fanovi Uraganki i glumca uveliko raspredaju o tome kako njih dvoje izgledaju prelepo kao par.

Dok su se oni smejali u emisiji sinoć, Tviter zajednica je imala brojne komentare o tome kako bi bili lep par.

Ksenia je objavila zajednički selfi sa Vukom, a kasnije ga je usnimila u izlasku gde su svoje druženje nastavili i nakon snimanja. Poslednja osoba sa kojom se Vuk zabavljao, a da je to poznato javnosti, bila je voditeljka Ana Mihajlovski.

Instagram 

Devoke su se nedavno vratile sa Zanzibara, gde su svakodnevno svoje pratioce oduševljavale novim fotkama. Sada ih čeka turneja i promocija nove pesme, a Uraganke su dobile i pregršt ponuda koje su vezane za karijeru nakon učestvovanja na pesmi Evrovizije.

Instagram, Sander KONING / AFP / Profimedia Ksenia Knežević