Kinsi Volanski javnosti je postala poznata kada je u junu 2019. godine u kupaćem kostimu s tangama utrčala na fudbalski teren i tako nakratko prekinula finale Lige šampiona između Liverpoola i Tottenhama.

Atraktivnu plavušu UEFA je tada kaznila s 15 hiljada evra, ali njen potez joj je preko noći doneo i neočekivanu popularnost na Instagramu. Sada se za Names Magazine prisetila tog događaja.

"Definitivno nisam bila spremna za sve što je usledilo nakon te utakmice, ali bila sam uzbuđena što sam to napravila jer volim da pomeram granice i živim punim plućima", rekla je Kinsi koja je pre istrčavanja na teren imala oko 300 hiljada pratilaca na Instagramu, a samo nekoliko sati nakon utakmice njihova brojka je porasla na preko dva miliona.

"Jako sam zahvalna na tom iskustvu jer mi je pomoglo da se povežem sa širom publikom širom sveta", istakla je.

Volanski danas na Instagramu ima preko 3,6 miliona pratilaca s kojima redovno deli svoje golišave fotke i uglavnom zarađuje od objava na društvenim mrežama, a popularnost i bogatstvo koje je stekla pomogli su joj i da pokrene svoju liniju sportske odeće.

kinsi volanski
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, finale Lige šampiona nije jedini veliki sportski događaj koji je Volanski prekinula polugola. U januaru 2020. godine je u kupaćem s izazovnim izrezima utrčala i na noćni slalom u Šladmingu noseći u rukama transparent s natpisom "RIP Kobe".

Sve je to na svom YouTube kanalu podelio njen dečko, poznati YouTuber Vitalij Zdorovetski koji je i sam godinama radio slične stvari.

I on je sam utrčao na teren i prekinuo utakmicu na finalu Svetskog prvenstava u fudbalu 2014. godine, nakon čega mu je zabranjen dolazak na velika sportska događanja.