Jedan muškarac ostao je šokiran kada je otišao na sastanak s novom devojkom, a onda saznao da je ona pozvala još - 16 drugih muškaraca. 

Momak koji je objavio video rekao je da je posle godinu dana odlučio da izađe na sastanak sa devojkom, ali nisu bili sami. Naime, devojka je organizvala grupni sastanak sa svim momcima koji su bili zainteresovani.

Celu stvar podelio ja na Tiktoku, pa ispričao: - Inače sam jako loš sa sastancima, ali sam napokon odlučio da idem na jedan nakon godinu dana i evo šta se dogodilo. Ovo je njena prijateljica, ovo je dečko koji se pojavio pre mene. On je idući na redu. Ovo je dečko broj tri i s njim je devojka s kojom mi svi imamo 'dejt'. Četvrti dečko je tamo iza i očekujemo još njih - ispričao je u svom videu pokazivajući svaku osobu koju je spomenuo.

@peakay81

Thought I would re-upload this. This actually happened #Dating#Relationships#Jokes

♬ Lofi - Domknowz

Video koji je postao popularan na TikToku nasmejao je ljude zbog iskrenosti i neobičnog pristupa upoznavanja potencijalnih emotivnih partnera.

Devojka koja je napravila ovaj za sve jako čudan susret, u jednom trenutku se obratila prisutnim momcima:

- Pozvala sam sve koje sam upoznala na aplikaciji i sada ste svi vi tu. Nadam se da ćete se dobro slagati - rekla je devojka, a mnogi su kasnije komentarisali kako je situacija užasna.