Nova letnja sezona je pred vratima, a Vera Veng je otvara fotografijama u kupaćem kostimu. Poznata kreatorka venčanica ponovo je izazvala oduševljenje svojim izgledom, zbog čega su mnogi zaključili da 74-godišnja Vera Vang uopšte ne stari.

Vera Vang oduševila je fanove u belom jednodelnom kupaćem kostimu kada je u ponedeljak na Instagramu podelila nekoliko fotografija iz sunčanog Hemptonsa, a 74-godišnja modna kreatorka na fotografijama koje je objavila izgledala je decenijama mlađe.

Pored serije od četiri fotografije snimljene dok je pozirala na dasci za skokove iznad bazena u belom jednodelnom kupaćem kostimu slavna dizajnerka venčanica poželela je svima „srećno leto“.

Njenim obožavaocima nije trebalo dugo da zapaze njenu objavu, pa su je zasuli brojnim oduševljenim komentarima i komplimentima.

Modna guruica poznata po svom mladalačkom izgledu do sada je pokazala mnoštvo lookova koji prkose godinama - uključujući odvažni bikini u novogodišnjoj noći u decembru prošle godine - ali kada su u pitanju njene tajne mršavljenja, zvezda se oslanja na McDonald's, krofne i votku.

„Jedem Mekdonalds, apsolutno“, rekla je Vera Vang za Page Six Style u oktobru 2023, rekavši da će naručivati svaki dan dve nedelje“ pre nego što promeni ishranu. Omiljene su joj i krofne, a ova svestrana dizajnerka izjavila je da voli 'krofne punjene kremom, prelivene šećerom'. Čini se da takođe uživa u fensi stvarima, objavljujući fotografije raznih ukusa peciva na svom Instagramu - sa malo kavijara, naravno. Vera Vang je 2020. otkrila svojim pratiocima na Instagramu tajnu njenog izvora mladosti, koja uključuje „posao, san, koktel s votkom, malo sunca“.

 Bonus video

U 80. godini ima kožu bez bora, bez filera i botoksa TikTok/yurileeeee

Izvor: Wanted A.N.