Vera Vang nikada nije bila žena svojih godina. Dizajnerku godinama prati glas da je našla "eliksir mladosti", s obzirom da izgleda daleko, daleko mlađe nego što jeste, nakon što je objavila nove fotografije sa svoje rošendanske proslave, ljudi se pitaju samo jedno - na koju "foru" izgleda tako dobro sa 73?!

Slavljenica je pozirala u pastelno pink topu sa plaštom i šortsu u istoj nijansi, sa tijarom na glavi, a ispod su se mogli pročitati komentari da pre izgleda kao da ima 17 godina.

"Slavim rođendan s tortom, karaokama i mojim novim rose šampanjcem", napisala je Vera u opisu fotki.

Kasnije se presvukla u pink komplet sa pink šljokicama, a na zabavi je bio creme de la creme Holivuda. Naravno, komplimenti na račun izgleda nisu izostali. 

"Mogu samo da maštam da ovako izgledam sa 73", "Ženo, koja je tvoja tajna", "Kraljica! Zna kako da živi život", "Prevazišla si i Donatelu Versaće",  "Prava si inspiracija za starije žene", "Wow, kako je moguće da izgledas ovako u 70-ima?", "Pronašla si fontanu mladosti"... samo je delić koji se mogao pročitati ispod objava.

Sa druge strane bilo je i onih koji su komentarisali da je "sve to samo Fotošop", kao i da "očigledno koristi usluge plastične hirurgije u velikoj meri". Poredili su je i sa Donatelom, s tim što su gospođu Versaće u ovom slučaju pominjali u negativnom kontekstu, odnosno, da bi ona sve dala da izgleda kao Vang, koja sve što radi, radi tako da ne možete na prvu da prokljuvite.

Globe Photos / Zuma Press / Profimedia, PHOTOlink / Everett / Profimedia Donatela Versaće pre i posle plastičnih operacija.

Inače, Vera se u više navrata osvrnula na tajni "recept" za mladolikost i izdvojila 4 bizarnosti. Činjenica je da je za njen dobar izgled na prvom mestu zaslužna dobra genetika jer je i kreatorka više puta istakla da ne voli da vežba, a samo ponekad igra golf i vozi bicikl. Takođe tvrdi da uglavnom jede zdravu hranu, ali i da ponekad pojede nešto poput čipsa i slatkiša.

Vera Vang ima čudne načine za održavanje mladolikosti.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

"Najviše volim da doručkujem omlet sa parčetom tosta i kriškom slanine, ručam pileću supu sa povrćem, a večeram kinesku hranu spremljenu kod kuće", rekla je jednom prilikom.

Kada su je prošle godine pitali šta je tajna njene mladolikosti, dala je odgovor koji je sve začudio.

"Rad, spavanje, votka i ne tako puno sunca", kratko je prokomentarisala, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Vera Vang proslavila je 77. rođendan, ali izgleda kao da ima mnogo manje godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!