Vera Vang jedno je od najcenjenijih imena u svetu mode. Ova žena ima 73 godine, ali svi koji je znaju kažu da je prestala da stari kad je imala 23 godine. Vera tvrdi da je mladolikost rezultat dobrih gena ali i izbalansirane ishrane i redovne vežbe, te ne krije da svaki dan pešači, vodi računa, pije dosta vode, a večeru menja sa čašom votke.

Međutim, ono što intrigira ceo svet je činjenica da Vera ima dve odrasle ćerke koje su skoro sasvim nepoznate javnosti.

Pošto se o njima veoma malo zna, a skoro da se nikad ne slikaju sa svojom poznatom majkom, javnost je posumnjala da Vera krije svoje mezemice kako bi zaštitila njihovu privatnost.

Vera Vang je nekada radila u modnom časopisu Vogue, gde je bila jedna od čelnih ljudi.

"Mislila sam da ću uvek biti jedna od onih modnih sestara koje žive, jedu i dišu modu", rekla je u vreme rada za Vogue.

A, onda je došlo do preokreta. U 40. godini Vera je odlučila da napravi preokret u svom životu. Udala se za Artura Bekera, pokrenula je sopstveni dizajn i kreirala samo venčanice, a potom u 41. godini usvojila ćerku Sesiliju, a potom i Džozefin Beker.

Devojčice su od malena bile sa majkom iza kulisa modnih pista. Međutim, Vera kaže da nikad nije bila stroga majka.

"Moja mama je bila mama-lavica, ja sam više hipi-mama!" rekla je jednom prilikom.

vera vang jedna je od najuspešnijih dizajnerki
printscreen/instagram 

Devojčice su odrastala uz slavnu majku, ali nikad nisu imale želju da se bave istim poslom ili da budu ispred reflektora. Iako su duboko cenile trud i rad svoje majke, devojčice su krenule drugim putem. Obe su završile prestižne fakultete i danas imaju 32 i 29 godina, žive samostalno i veoma povučeno.

Njihov izbor je da se ne eksponiraju kao ćerke Vere Vang.

Iako nikad ne izlaze sa njom na crveni tepih, dobro su poznate užem krugu modne dizajnerke. Sama Vera Vang je uvek naglašavala da su joj upravo ćerke glavna modna inspiracija.

"Moda zahteva sveže ideje, uvek smo u trci za inovativnim idejama, a meni su ćerke glavna inspiracija," rekla je dizajnerka.

Iako mnogi smatraju da Vera krije svoje ćerke, istina je da dizajnerka oseća najveći ponos i sreću misleći na njih, a dobro znate za pravilo da sreća voli tišinu.

vera vang sa ćerkama
Everett Collection / Everett / Profimedia 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!