Modna dizajnerka Vera Vang ima 74 godine, ali svi koji je poznaju kažu da je prestala da stari sa 23 godine.

Mladost je, kaže, rezultat dobrih gena, ali i uravnotežene ishrane i redovnog vežbanja. Vera ne krije da svakodnevno šeta, pazi i pije mnogo vode, a večeru smenjuje sa čašom votke.

Ali ono što intrigira ceo svet je činjenica da Vera ima dve odrasle ćerke koje su gotovo potpuno nepoznate javnosti. Pošto se o njima vrlo malo zna, a sa slavnom majkom gotovo da se nisu slikali, javnost je zaključila da ih Vera krije.

Kako izgledaju ćerke Vere Vang koje ne vole da se pojavljuju javno
Shuterstock 

Ali istina je drugačija. Vera Vang je radila u modnom časopisu Vogue i bila je jedna od glavnih ličnosti: 'Mislila sam da ću uvek biti jedan od onih fanatika koji su živeli, jeli i disali modu.'

A onda je došao preokret. U četrdesetoj godini, Vera je odlučila da promeni svoj život. Udaje se za Artura Bekera, pokreće sopstveni dizajn u kome pravi samo venčanice, a zatim u 41. godini usvaja ćerku Sesiliju, a potom i Džozefinu Beker.

Kako izgledaju ćerke Vere Vang koje ne vole da se pojavljuju javno
Shuterstock 

Od malih nogu, devojke su bile sa svojom majkom iza kulisa modnih pista. Međutim, Vera kaže da nikada nije bila stroga majka: 'Mama mi je bila lavica, ja sam više hipi majka!'

Devojčice su odrasle uz slavnu majku, ali nikada nisu imale želju da rade isti posao ili da budu u centru pažnje.

Iako su duboko cenile trud i trud svoje majke, devojčice su krenule drugim putem. Obe su završile prestižne fakultete i danas imaju 32 i 29 godina, žive samostalno i veoma povučeno.

Odlučile su da se ne eksponiraju kao ćerke Vere Vang, a iako gotovo nikada ne izlaze sa njom na crveni tepih, dobro su poznate užem krugu prijatelja modne kreatorke.

I sama Vera Vang je uvek isticala da su njene ćerke glavna modna inspiracija.

„Moda zahteva sveže ideje, uvek smo u trci za inovativnim idejama, a moje ćerke su moja glavna inspiracija“, rekao je jednom dizajner.

Vera Vang sa ćerkama
Everett Collection / Everett / Profimedia 

Iako mnogi veruju da Vera krije svoje ćerke, istina je da dizajnerka oseća najveći ponos i sreću kada razmišlja o njima, a često deli njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Kako danas izgledaju ćerke Vere Vang pogledajte u galeriji.

Instagram Ćerke Vere Vang